L ♥ I's Stories: 1st , 2nd & 3rd Syawal ~ ♡

COPY

1st , 2nd & 3rd Syawal ~ ♡

/
0 Comments
July 19, 2015
ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥
 uols . Sedaq x sedaq dah masuk raya ketiga kan . cpat ja masa blalu . pastu da nk kna start keja balik . huhu . ampa pnya raya cena ? Best ? Aku punya raya awesome sangat . Trasa nikmat raya tu . Hehehe . Meh nk blanja sikit gmbaq raya eh . Suka kalo bley tgk . Tak suka . Tak payah la tgk . Hee .


Berbaju merah jambu . Berkain songket biru . 
Lalala . pink mmg aku x lepas taw . Nama pon gadis merah jambu kan . Hee . Nie la koleksi bju raya aku taun nie . Bju made in bazar jep . 1 from mekah n another 1 frm bandung . Makk x mampu nak pakai bju jovian nokk haha . So yang nie pon dah besaq rhmat .

Back to our tpic nah . 1st raya aku ingat aku akn mati kering da kat umah . Xdak apa nak wat . Xdak sapa nak mai . Pastu xtaw nak pi mana . Selamat la kawan seangkatan pink aku my fetch aku p umah dia . Umah dia best . Ada dusun . Ada bendang . Bila dah ada bendang kan . Si kaki selfie mcm kami nie apa lagi . Photoshoot laa . Even guna cmera phone ja . Who cares . Hasil dia cntik gak . Nak tengok ? Sat aa . 

Haa nmpak tak tuu btapa happy nya aku bsama monopod tu . Tapi aku guna lagi helok drpd Diva msia tu kan . Diva ke uols ? Diva la sangat !! Opps . Ter mengumpat plak . Nie lah rakan seangkatan pink aku . Dlu dia x suka pon pink . Skali aku hsut . Trus dia tjebak . Mngalahkan aku . Siap minat helo kitty bagai
 Haha .


Tengok la keindahan alam semula jadi . Hehe . Poyo ja kan .

jum beralih kat raya kdua . Raya kdua . Aku spend ngan depa nie . 


Haa aku x penah introduce kan kwan aku yg ala ala plakon bollywood nie . Hee . Nama dia nur safinah . Kqwan since primary skool . Masa tu aku jahat . Aku suka buli dia . Sapa taw kan kawan yg aku slalu buli akn jadik kawan baik . Hee . Yg baju purple tu kalo ada sapa sapa fren ngan aku kat fb da knai da sapa dia nie . According to umi aku . Dia nie bau bau bacang nan aku . Slalu kuaq ada ja dia . Tapi dengan kawan aku hat sorang lagi . Taun nie dia kna keja . Xdapek nak braya nan beliau . Alkisah raya kdua nie . Kami p umah kezen aku . Pastu pi lepak mall . Masa kt umah kezen aku . Kmi mkn soto . Sedapp . Depa dua nie xtaw yg smbal soto tu xtra pedas . Cedok smpai dua sudu Penuh taw . Aku dok nengok ja depa dua nie . Nahh skali da mkn . Hahaha ! Pedas kata nya . Aku dh taw so aku cedok secukup rasa ja la . Aku ingat depa taw bnda tu pedas . So aku x warning la depa . Hehe . Kesian oii . Dah la air smpai lmbat sikit . Hee . Lpas da settle kat umah kezen aku . Kmi pi amanjaya mall .. saja nak kill time . Nak balik umah awai lagi . 


Msa nie ngah nunggu kawan aku yg laki tu pi fitting suar . Lama btoi . Haihh .



Time to go home . Hee abaikan kereta tuu . ^^♥

Raya ktiga ?? Dok umah . Tnggu org mai ja . Xlarat dah nak jejalan .. hehehe ..

ckup la smpai sini ye .. selamat hari raya semua !!







You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^