L ♥ I's Stories: My Life at PENFABRIC

My Life at PENFABRIC

/
2 Comments
July 08, 2015
ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

 lama rasanya aku tak update blog aku nie ..
well .. busy siikit lately nie .. hehehe ..

nie gambaq aku .. nampak dak kesan edit yg melampau ??
hahaha .. mmg hbi aku edit2 gambaq nie .. 
oh yaa actually aku nak cita pasai aku .. apa aku buat skarang .. 
aku keja apa .. keja kat mana ...
keja sbg apa .. ehhh .. yg tu tak perlu kot hee .. ^_^


0kay nie view tempat keja aku dari atas .. (aku xda laa sampai nak save bagai .. gugel ja nie hee ^_^ ) 

nak teng0k dak b0ss aku ?? hehehe .. sat nah ..


haa nie laa b0ss aku .. nie gambaq 2 taun lepas k0t kal0 aku x silap ..
msa nie depa ada t0urnament b0wling .. aku pi enterfame jaa heehe .. =P



meja aku ...

sedikit sebanyak view kat 0pis aku .. hehehe .. nk jmpa kawan n mantan kawan yg keja ngan aku dakk ?? 

nie antaraa kawan2 aku .. yang pakai spek tu dah resign .. T.T ..
yang lelaki tu kira merangkap sbg b0ss jgak laa .. hehehe ..


aa nie kira kawan aku yg pling rapat masa kat tempat keja .. pi mana p0n mesti ber2 ..
even pi t0ilet .. hahaha .. tapi dia pn dah resign T.T

nak taw dak kal0 aku xdak keja aku watpa ??
hehehee =D



haa nie sebahagian ja .. hahaha ..
sat ada lagi satu fav akuu .. hee 

gambaq nie aku letak capti0n "like a b0ss"
nie kerusi b0ss2 .. nak dijadikan cerita hari tu satu kilang black0ut 
smpai balik .. b0ss2 semua hilang pi mna xtaw ..
s0 ,, f0r a m0ment aku la b0ss . hehehe ..
0kay ckup la setakat nie k0tt .. nnti aku free aku cita pasai life aku plak ..
nie cita pasai tempat keja aku ja .. hehe .. papaii ..
assalammualaikum wbt ..





You may also like

2 comments:

  1. hai babe, keje apa tu? cam bess jer..timm dh boring la kje fnb ni..

    ReplyDelete
  2. @timm bill hai babehhh .. yana kerani kilang ha timm .. tapi alhamdulilah laa .. working hour okay.. cti pon dua hari seminggu huhu . Meh balik utara kita keja sama sama hee

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^