L ♥ I's Stories: Sahabat Penfabric ~

COPY

Sahabat Penfabric ~

/
0 Comments
August 18, 2015
ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥
mlm nie ttba mai mood nk post entri  baru untuk blog iols . well , kan dah cantik di edit . so, cewi sekejap .. hehehe ..
sebelom nie iols ada update kan pasai my life at penfabric .. n iols introduce kat uols kawan2 iols yg dulu n boss iols ..
mlm nie .. iols nak introduce kawan2 iols yg skarang .. yg slalu wat iols happy .. comfort kan iols when my life is gloomy .. nasihat kan iols .. bg tunjuk ajaq .. n tells joke .. jommmmmm .

1st n foremost .. lets meet my HAKAK MARODZIAH SHAMSUDIN ...


here we go .. dlm byk2 kawan yg rapat ngan aku ,, hakak nie pling senior .
bila dh dia yg senior .. dia jugak laa yg slalu bg nasihat kat aku .. byk nasihat dia bg .. bnyak sangat .. dia ajaq aku untuk independent kat tmpt keja . stand for ur right . jgn biaq org pijak kita .. kena tegas .. x bley lembut sangat .. yes dia sangat tegar .. survivor yg tu aku bley katakan .. setiap kali aku kna ngan "boss cantik" aku tuu .. dia yg slalu comfort kan aku .. jgn cengeng kata nya .. apa org kata jgn amek port .
biaq masuk tlinga kiri .. kuaq tlinga kanan .. aku cuba .. kadang2 tersasar jugak ..
btw .. thanks s much kak zie .. for being with me .. n willingly be part of my life . i appreciate that ..

okay skarang lets move to the 2nd person ..


SYUHADA SHARIF ...



hee nie dia org nya . dia nie sebenaq nya pangkat akak jugak dengan aku .. tapi ntah knapa aku failed nak panggil dia akak .. so aku selesa bahasakan diri aku kami . n dekat dia aku panggil ampa .. hehehe .. antara semua  .. dia yg pling rapat .. smpai semayang pon akan berjemaah bsama ,,,
kt mna ada syuhada kat situ ada liyana .. hehehe .. dia sanggup rehat 1215 for the sake of me .. thx nah syuhada sharif .. the bad thing is .. kmi x satu department . kalo x mesti lagi awesome . hehehe . dia pon slalu jugak bg nasihat kat aku .. mcm2 .  smpai aku xtaw mna satu nak sebut kt cni .. yg aku taw .. dia penah kata .. biaq org wat kita .. kita jgn buat org .. apa bnda yg org cakap bg sakit hati kita .. jgn  dengaq .. jgn simpan dlm hati .. kalo x .. kita yg merana .. msa 1st knai .. aku  xpenah expect dia akn jadik part of me .. thanks nahh . ^___^..

okay lets meet the 3rd person ..

SITI HAJAR .. tapi aku selalu sebut SITI KELEMBAI


haaa .. dia nie mmg suka melawa .. hahaha.. sebaya dengan aku nie . tpi dia dh kawen .. n ada 2 org ank pon .. aku ?? hahaha .. haippp jgn dtaya soklan sensitip tuu .. dia nie suka nyakat aku .. aku kata A dia akan kata B .. kmi slalu disagree kat makanan .. apa ja mkanan aku amek kat kantin .. msti akn kndem .. n cakap dia pnya lagi sedap .. aku taw semua tuu gurauan jaa .. dia pon suka bg nasihat kat aku .. especially bila "boss cantik" meroyan2 kat aku zz .thanks siti .. walaopun suka mnyakat .. tpi xpenah laa trasa ati lagi hahaha .. muah ciked . xoxo

jum jumpa org ke4 n ke5 sekali ..
knapa aku nk skali ka depa nie ? sbb depa nie kmbaq siam .. konon nyaaa laaa .. hahaha 

KAK SITI ZAFIRAH & KAK ROSHIMA ^_^


haa nie la kembaq siam yg aku mksudkan tdi tuu .. hahaha depa nie p mna bdua .. bkn kat kilang ja taw . kat luaq pon sama .. kira nie mcm BEST FRIEND FOREVER laaa .. depa nie suka wat lawak ..
hilang kan stress aku yg btingkek2 kat opis tuu , huhhu , kat opis mmg aku all alone .. tpi once aku step out .. aku ada depa nie .. aku happy sangat bila ngan depa .. kak siti pon suka bg nasihat anatara nasihat dia yg paling win .. dia suruh aku pi confess kat mr snobbish aku .. yg aku suka kat dia .. sorry kak siti .. yana x cukup kuat lagi .. heehhe .. kak shima nothing much bout her .. dia diam sikit .. yg taw dia suka wat lawak n loyaq buruk no 1 .. hehehe .. btw .. thanks for giving me some space for me to be part of both of you .. mmuahxxx ...

jum aku tunjukkan antara pic2 aku dengan depa .. 

nie masa open house raya by TC members ..



with siti n kak zie .. ^_^


buat ainie n rozi u both still in my mind .. cuma jarak ja yg memisahkan kita ..


okay cukup la stakat nie . in shaa allah btemu in next entri yaa . assalammualaikum ~ ^_^



You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^