Wedding Ruby & Herry

Saturday, August 22, 2015

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥
 phewwhh .. sebenaq nya lama dah aku nak update kisah rinie . tpi aku pnya dok kelebek (belek) blog pnya background smpai laa skarang . wasting time ja huhuhuh .. mata pon dah nak lali .. tpii sebelom aku bobok aku nk crita kisah hari nie .. hehehe .. 22 August 2015 wedding kawan aku si ruby ..
cantik org nya . nak tengok ? as ussual setiap post2 aku mmg wajib aku attach gmbaq hehe .


aku rasa , aku tak perlu knal kn kot yg mana satu pngantin kan .. dah sah2 yg tgh tuu .. hehehe . gorgeus kan ? wink wink wink ..

ada lagii ..


aku dengan kawan2 aku nie .. kalo p knuri kawan2 x sah kalo x amek gmbaq atas pelamin .
hehehe .. nie suami beliau si henry .. btw ruby & henry 
"SELAMAT PENGANTIN BARU" semoga kekal ke akhir hayat hendak nya .
in shaa allah smpai ke syurga . ^_^ .. 

haaa .. dekat knuri dia ada photo booth .. so apa lagi .. mai la nk blnja sekeping dua gmbaq weols at photo booth . heee .. 

1st and foremost ... SAFINAH SALAM


haha . dia nie mmg suka amek gmbaq tutup muka .. aku xtaw la apa motif dia . haihh .. sat ada gmbaq dia x tutup muka kot ..


haa ada pnon nie la dia without tutup muka heheh . bkan xsegak .. she is beautiful ..
ayh iols suka usik dia .. hehehe .

okay 2nd person at photobooth ..ROSMAZYATUL AKMA 
dia nie kaloa amek gmbaq mmg no 1 .. aku no 2 hehehe .. jum la tgk aksi dia ..


ala gmbaq dia sorang da xbg plak kat aku .. so gmbaq dengan aku je la solution nya . xkn nak crop plak kan .. heehe  =P ... memandangkan gmbaq dia sorang x dak .. so apa kata move ke next person . 


tadaaaaaa .. next person nie kata "i am single" .. kekeke .. sapa ehh next person nie ?
if im not mistaken nama dia NURLIYANA ISHAK
aku la tuu .. yaa single .. tapi x mau carik lagi .. muda lagi kannn watpa nak kalot . =P

apa lagi ehh aku nk crita .. haa tdi kmi sempat singgah kat masjid nie sat aku bg gmbaq ..

nie haaa .. cntik kan masjid nya ?? nama masjid nie MASJID ABDULLAH FAHIM
cantik kat luar .. dlam lagi cntik .. kalau ada masa terluang mai la singgah .. konpem terpesona nanti .. dh lama aku nk mai masjid nie . alhamdulilah tdi dpt jugak pi ^_^. 

okay back to my topic nah . aku kn nak crita hari aku for this whole day .. masa dlm masjid smpat jugak kmi snap dua tga pics . sat nah nak attach ..


agak nie kawasan mana ? hehehe toilet taw . toilet dlm masjid .. slalu nya aku dok pi toilet kat luaq . kekeke . so rinie aku "perak" sat hehe . ada lagi ..

nie plak dekat pntu masuk ruangan solat .. aku pon sempat jugak bgambaq kat sini 


hehehehe ^____^ ..
lepas kmi slesai solat kat sini .. kmi ke VISION PARK .. sebelah masjid nie ja ..
actually aku slalu dh ke sini .. tpi x penah jemu .. sbb nak snap gmbaq2 segak tang nie lerr .. jum la tgk koleksi aku hari nie .. 


nie aku dengan AKMA .. actually kmi nak amek gmbaq berlatar belakangkan masjid tu ja hehehe .


nie si AKMA n SAFINA . sory ler aku x larat dh nak bebel panjang2 untuk stiap gmbaq (mengantuk)


TRIO of us hehehe ..

okay last but not least ..


well .. smpai sini sajalah entri aku kali nie ,, kalo ada salah taip or kata .. harap dmaafkan .
buat pon msa ngantok kan .. kalo ada typo yg tumbuh bercambah harap abaikan .. semoga bjumpa di next entri .. oh yaa .. safina n akma .. thx for this beautiful day okay .. i enjoyed .. 
assalammualaikum .. ^_^.. selamat malam ~~ 










You Might Also Like

0 comments

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^