Ofis Manis Ofis ♥

Sunday, September 27, 2015

Hye uols semua !! ♥ . ♥ . Lama kan iols menyepi .. Ada yg rindu tak ? hehehe .. Perasan ja keja iols nie .. Entri iols kali nie bertajuk OFIS MANIS OFIS . hahaha ! Apa yg manisnya dgn ofis iols nie ? Takda lah manis apa pon . Just attractive sikit compare dgn meja officemate iols tuu . Ooops perasan lagi . Hehehe ^_^. Well , iols nie jenis org yg sukakan benda2 yg colorful ,cute , cantik , and different . Iols sebenarnya tak suka anything org sama dengan iols . Baik dri appearance or what . Buruk kan sikap iols ? Seriously , iols nak nmpak different dri org lain. Nak jadik 1 In A Million la konon nya . For me , iols nak ada trademark untuk diri iols sendiri , For example , kat ofis iols , almost semua benda iols in PINK . So , PINK is my trademark , bila org tgk "nie sapa punya ? oh Pink , must be liyana's " haa gitu la  lebih kurang . So far , takdak lagi la org lain selain iols yg begitu obses dgn PINK kat situ .
Let's go to the 1st picha .
Okay nie overview tmpat iols . ♥ see almost every single thing in PINK . =P

okay , nie corner untuk notes2 iols . Sebenarnya iols nie long term memory . Bukan nak self praising or what , seriously i am . Benda yg jadik masa iols umor 6 thun iols still bley ingat . Tapi , long term memory nie doesnt work on certain part . For example . JALAN , FORMULA , KERJA . Hahaa . Iols oftenly forgot semua bnda2 yg iols stated kat atas tu . iols pon hairan kenapa . Huhuhu .
Nampak tak tiny2 sticker tu ? Cute isnt ? Iols nie lemah bila tgk benda2 cute . Mesti nak beli . Though it wasted . Iols rasa tmpat iols rasa tmpat iols tak cukup interesting so iols lekat2 la benda alah yg cute tuu . hee . Oh ya , yg rabbit biru tu cermin (tak jumpa wana pink punya =( )
Biasalah kan perempuan dgn cermin mmg xdapat dipisahkan . Hehee . =P


Bila iols cakap iols suka PINK . obses dgn PINK . Iols tak tipu okay ? Tengok la calculator iols warna apa ?  Siap HELLO KITTY lagi taw . Mana mungkin org  sebaya dgn iols nak pakai calculator HELLO KITTY nie .. (aaa except bff iols .. misszyaroses) cer uols  tekan nama tu . Tengok betapa obses nya bff iols nie dgn PINK & HELLO KITTY . Okay back to our topic nah . Tengok la both lotion iols , dua2 PINK ! ♥♥ Ada nmpak notes lagi kan kat situ ? Shhh . HAHA !! Telefon antik di situ , bunyi dia memecah kesunyian opis hahaha .


My mouse pad , ♥ ♥ in PINK . Mouse tu ja tak berdaya nak PINK kan da .. I wish i  can . Huks . Mesti lagi comel kan .


view dari tepi ^_^

Nie semua souvenir drpd kawan2 iols . Ada some of em yg taw iols suka PINK so depa bagi iols souvenir in PINK . Iols  kalo dapat souvenir bley gantung2 nie . Iols akan abadikan mcm nie . So , nmpak iols appreciate that . Iols pamerkan . Hehehe . Special thanks untuk awk2 yg memberi =)


Okay last but not least . MY LITTLE GARDEN . Nampak 2 cute bears kat situ ? Yg pakai gaun putih tu represent me and yg sebelah dia tu , represent my future prince charming . Ermm .. Tak jumpa lagi pon . =P Penyu and koala represent my future bridesmaid . Hahaha . Okay berangan sudah iols nie . Papai uols .. See uols in next entri ya .. MMuahhh ♥ ♥ ♥ .


nak ber blog walking sat ..  Blog  sapa iols pi nanti iols tnggalkan jejak ye =))








You Might Also Like

2 comments

  1. leya pun suka sangat benda comil-comil. hihihiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee . kan leya . no wonder blog leya comel . ^_^

      Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^