TUDUNG ADIEJUMA GIVEAWAY by ANIES

Sunday, September 20, 2015


( KLIK BANNER UNTUK JUIN ^_^ )

Hye semua blogger .. kali nie iols nak cerita sedikit sebanyak pasai tudung .. 
Iols start pakai tudung kalo x salah masa standard 4 . Tapi , tu pon pakai pi skolah ja .. Lepas skolah tdung dah xdak heheh . Rasanya iols totaly pakai tudung maa Form 2-3  kot . kalo xsalah laa .. sbb masa form 1 pon still on off . =P Iols bley pakai trus sbb ayh n umi iols slalu marah .. Bila lama2 iols dah biasa pakai , n bila xpakai iols rasa mcm x sempurna penampilan iols nie . =)
Lagipon , pemakaian tudung nie mmg dituntut dlm islam kan .. cover your aurah muslimah ♥
Sejujurnya , iols nie bknlah gadis yg mngenakan tudung litup , iols pakai bidang 45 saja ,, tapi iols cuba sebaik mungkin untuk lindungi bahagian yang x patut dipamerkan =) . alhamdulilah , i still trying to be a good muslimah .

When we talk about tudung .. There's many kind of tudung yg dijual kan skarang , dengan pashmina nya , halfmoon,butterfly,ruffle,sequin,fareeda n not forgotten to ADIEJUMA . For your information , skarang iols dah start bjinak2 dengan ADIEJUMA , tapi iols bkn lah pakai ADIEJUMA sahaja .. many kind of tudung iols pakai 


gambar kat atas tu ↑ antara tudung2 yg pernah digayakan oleh iols ☻
At first , iols start pakai bawal ja . Sebab paling senang kan .. just letak pin then siap , tak perlu nak terbelit sana sini ,, tapi , iols tengok org pakai shawl nie nmpak anggun la plak . so iols pon cuba la start pakai shawl . Masa 1st time tu , hahaha . jangan nak katalah , memang selekeh gila .. Well ,, PRACTISE MAKE PERFECT kan . lama2 okay lahh .. Moreover , skarang ad byk tutorial dsediakan , uols just perlu google ja . 


nah belanja gambar iols bertudung sekolah sekeping . hehehe ♥

p/s : cerita panjang lebar tu sebenar nya untuk apa ? uols tengok tajuk entri iols 
TUDUNG ADIEJUMA GIVEAWAY by ANIES
haa sbb nie laa .. iols nak juin GA nie .. syarat nya tersangatlah senang ,..
uols pls klik banner di atas n tengok syarat2 nya kat sana ya ..
cerita iols nie adalah ORI n bukan DICIPLAK or what ..

AS USSUAL , WISH ME LUCK BABE ♥




You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. thanks Nor Marshaliza Shaidan . ye nnti sya singgah sya tinggalkan jejak ye ♥

      Delete
  2. kira mcm eksperimen laa yek gayakan pelbagai jenis tudung ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Ya anies .. try n error . Lama2 molek deh pakai nya hehehe

      Delete
  3. GOOD JOB n terima kasih kerana sudi support n join GA sy... insya allah...ada rezeki pasti tak ke mana2...

    terima kasih sekali lagi.

    salam ukhuwah,
    anies

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks anies .. in shaa allah kalau ada rezeki x ke mna . Kalo xda rezeki pon ada rezeki dapat kawan baru . Hehe .. yaa salam ukhuwah jugak . =D

      Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^

♥ #bloggerutara ♥

♥ #KBBA9 ♥

#afbdotmy