REVIEW:Shawl Raisya Izzara ♥

Saturday, October 03, 2015

Okay dengan lafaz bissmillah , iols mulakan entri nie ye . Ada tak  dalam kalangan followers iols yg suka pakai shawl ? Bakal follower ? Hahaha . Petang nie , iols nak promote sat bisnes kawan iols . Beliau menjual shawl Raisya Izzara secara atas talian atau dalam erti kata lain bisnes online . Cantik2 shawlnya . Tak percaya ? Okay pls take a look .


Nie dia kawan iols yg iols maksudkan tu .Beliau mengenakan Shawl by Raisya Izzara . Shawl nie available dalam pelbagai jenis color . 


Gambar kat atas tu antara warna yang available for RAISYA IZZARA shawl .


♥ Italian Chiffon Cerutti & Chiffon Georgette Heavy
♥ Warna available seperti di atas 
♥ Jahitan tepi kemas , senang dibentuk & tidak mudah kusut
♥ Bidang 60



Juga available untuk warna2 nie =)


Dekat sini , iols selitkan antara feedback dr customer beliau .


2nd feedback =)


3rd feedback =)

4th feedback =)


5th feedback . Alhamdulilah , rata2 customer beliau give positive feedback . =) So , uols takkan nak tengok saja ? Meh la grab 1 or 2 . Lebih pon takpa . Harga sangat berpatutan RM20/ shawl (not include postage) kalau area berdekatan boleh COD .
Okay , cukup la smpai di sini ye . For more details regarding shawl Raisya Izzara nie pls go to her 

INSTAGRAM : RAISYA IZZARA
FACEBOOK   : Bie Minzy



Selamat ber shopping ye uols . Jangan lupa taw , visit RAISYA IZZARA's instagram and facebook .
Lots of love for uols .. Mmmuahh ♥ ♥ ♥

SEE IN THE NEXT ENTRY YAAA .. =))








You Might Also Like

6 comments

  1. ramai usahawan tudung skrg ni, good luck ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak raihanah ahmad . Btoi tuu . Skarang ramai usahawan tudung . Kadang2 smpai rmbang mata hee ^_^

      Delete
  2. mmg org jual shawl ni cantik2 ea?hahaha...
    strategi tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe .. Athirah Zain . Tawu xpa .. taktik nak dapatkan customer semua tu . Kekeke . Org cntik pakai apa pon elok kan . Awk pon cntik .. =)

      Delete
  3. huhuhu..tudung macam2 jenis nowdays

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm .. btoi tu Nabila Syifa . Kadang2 yg x serupa tudung pon ada huhuhu ..

      Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^