L ♥ I's Stories: 10 QUES TAGGED BY FI HIFZILLAH ^_^

COPY

10 QUES TAGGED BY FI HIFZILLAH ^_^

/
0 Comments
December 27, 2015
Hye Fefelas  semua . Okay hari nie iols di tagged oleh blogger 
FI HIFZILLAH

Blogger nie ada kemukakan 9 soalan .. So , skarang tugas iols nak jawab kesemua soalan dia =)
  • Mana yang anda prefer ? Samsung or Iphone dan lain lain ? Sila nyatakan .
♥ 1st iols mmg pengguna Samsung , tapi x penah setia , almost 2 taun cmtu iols akn tukaq . Mula2 iols pakai Samsung Corby , then x puas ati sbb storage kecik , cmera x cntik , n xbley donload apps mcm WECHAT , WHATSAPP apa smua tu ,. Lepas tu iols berubah ke Samsung Galaxy Y yg bunga2 tu apa nama ntah hehehe . X puas ati jugak sbb kecik n xdak cmera  depan . Tukaq lagi , GALAXY GRAND QUATTRO , ada cmera depan apa semua , Tapi .... Camera tak cantk , x memenuhi kehendak iols + suka hang . Huhuhu .. So , skarang iols pakai ASUS ZENFONE SELFIE , mmg totally satisfied ! Hehehe .. in shaa allah x tukaq dah kot . So , dekat sini jawapan dia iols prefer ASUS . RAM besaq , storage besaq , n paling penting .. CAMERA clear depan blakang . =)


  • Kenapa pilih phone yang telah dinyatakan ?
Sebab , RAM dia besaq compared to my previous SAMSUNG , tak pernah lagi lah nak hang segala bagai . Storage besaq jugak , iols bley donload any apps iols nak , bley deco iols punya phone se PINK mungkin , which means dri keyboard smpai semua dlm tu iols PINK kan . Hehe . Last but not least , sbb CAMERA asus nie clear , compared to my prev phone which samsung . 13MP depan blakang , bley selfi smpai lebam =)

  • Pengalaman pahit yang tak dapat dilupakan ?
♥  Ermm pengalaman pahit yg xdapat dilupakan ? Maybe pemergian kdua dua arwah pah n wan kepada PENCIPTA mereka . Sampai sekarang moment tu masih segar , Masa tu iols still bdak2 tak puas rasanya rasa kasih sayang mereka . Pls , sedekahkan AL-FATIHAH =)

  • Cara anda move on dari kekecewaan (tak semestinya bab cinta)
♥ 1st , wake up . Make up my mind . Past is past . let bygone be bygone hee .. Tu yg iols pegang . Hidup nie msti diteruskan , stiap kekecewaan tu iols anggap ujian drpd Dia . Hidup mestilah diteruskan . Besides , iols nak happykan parents iols nak balas jasa2  mereka . Kalau iols x move on , mcm mna nak bahagikan mereka kan ?

  • Skincare yang anda guna ?
 BIO ESSENCE TANAKA WHITE . Aaa tak taw lah kenapa , Tapi iols selesa ngan produk nie . Hee =)

  • Negara / tempat yang ingin dilawati ?
 As a muslim , 1st tempat nak pi MAKKAH , =) 2nd , nak pi JEPUN , sbb iols nak tengok bunga sakura , nak pegang nak have moment dengan SAKURA , then PARIS sbb  nk amek gmbaq depan eiffel tower , iols mmg obses sangat dengan eiffel tower tuu . Hehehe . =)

  • Tempat yang anda rasa paling best pergi kat Malaysia ?
♥ PULAU LANGKAWI !! Sebab cantik  tempat nie . I wish 1 day bley pi sana lagi =)

  • Pendapat anda tentang blog ini ?
♥ PINK , SIMPLE , MENARIK =)

  • Siapa uang sentiasa bagi semangat kat anda bila anda sedih atau kecewa dalam hidup ?
♥ AYAH & UMI . Masa di bangku sekolah TEACHER MUET , BONDA iols (ckgu yg jadik mentor iols) , my GBFF (Great Best Friend Forever) my BFF (Best Friend Forever) =)

Okay dek , I think I've answer all  the questios . Hope u puas hati ehh .. =)








You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^