L ♥ I's Stories: Another 3 Person Reply !! Thank You So Much !! ^_^ ♥

Another 3 Person Reply !! Thank You So Much !! ^_^ ♥

/
2 Comments
December 14, 2015
Alhamdulilah .. hari nie iols dapat lagi 4 jawapan drpada the lovely girls yg iols tagged untuk jawab soalan tuu .. thanks sbb sudi luangkan masa .. Bukan apa , saja nak mngenali dgn lebih dekat n terperinci .
First , let me introduce u KAK SHIKIN .. 

Haa ,, nie entri dri akak SHIKIN , sweet giler entri dia buat untuk jawab soala2 iols tu . thanks akak .. sya terharu hehehe .. =)

http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/10-tagged-soalan-daripada-blogger.html


2ND , pls welcome UCING , hiks ,, ucing pon jawab jugak soala2 saya .. meh tengok entri ucing ye =)


Entri ucing pon x kurang sweet nya .. thanks ye ucing .. 

http://ucingkadayan.blogspot.com/2015/12/10-soalan-dari-ladyana.html

Last but not last ,, AINUR ATHIKAH , sweet lil sis .. hehehe ..


yg nie punya entri pon omey2 gak .. I'm so touched . thanks ye dek sbb sudi luangkan masa jawab soala2 akak . hehehe ..

Okay , sekian saja untuk mlm nie yaa ... Fellas2 semua , ringankan2 kan lah tangan tu untuk klik blog mereka nie .. Bley kita tambah jumlah kenalan .. hehhehe .. 

Actually , iols nan BFF iols berniat nak wat GA kecil kecilan nnti .. In Shaa Allah kalo berkesempatan ... Doakan ye .. Hehehe =) 

G O O D N I G H T ♥








You may also like

2 comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^