L ♥ I's Stories: End Year Giveaway by seindahcerita

End Year Giveaway by seindahcerita

/
11 Comments
December 18, 2015
Hye fellas !! Haihh ... payah betul lah nak curik waktu menghupdate blog , nak join GA , nak follow balik sapa yg follow ,  nak blog walking . Huwaaa .. So , di malam yg tenang lagi mendamaikan ini . Iols decided nak join satu GA nie . Dianjurkan oleh SEINDAH CERITA .

Syarat2 yang dikenakan , tersangat lah simple n mudah .. Nak taw apa syarat2 nya ?
Silalah klik gmbaq tuu .. Hehehe . Hadiah pon lumayan . Jom lah kita sertai ramai2 .. Tak menang pon , at least dapat kawan baru .. Tak gitu ? Selamat Mencuba yaaa ^_^ .


You may also like

11 comments:

  1. singgah & follow dari GA y sama.gudluck :)

    ReplyDelete
  2. singgah blogwalking :)

    http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.com/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete

  3. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
    GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID(31Jan)

    ReplyDelete
  4. waalaikummussalam wbt CIK ADDA , slm sejahtera jugak .. in shaa allah nnti yan join ye .. mna ada ganggu hehehe .. thx =)

    ReplyDelete
  5. Salam..
    tahniah!
    http://seindahcerita.blogspot.my/2016/01/senarai-penuh-pemenang-end-year.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam NIEYL , ehh yana menang ka ? hehehe TQ .. ^_^

      Delete
    2. sorry dear..ade kesilapan tadi..awak menang tapi satu hadiah je tau..akk tertaip no.80 2x pulak..hihihi..cepat tuntut hadiah awak..

      Delete
    3. heee .. its okay akak .. sbb tu sya kmpius .. dh tuntut dgn nurfuzie hee .. thanks akak ..

      Delete
  6. saya singgah sini... dari GA yang sama.. http://inijaribertinta.blogspot.my/2015/12/end-year-giveaway-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^