L ♥ I's Stories: Karnival Styliesta Fantasia & Sepetang di Bendang ♥

Karnival Styliesta Fantasia & Sepetang di Bendang ♥

/
0 Comments
December 20, 2015

AMARAN KERAS . ENTRI INI AKAN MENGANDUNGI GAMBAR YANG SANGAT BANYAK DARIPADA ENTRI SEBELUM INI . SEKIAN .

hye fellas .. tadi we both saja2 pi window shopping at KARNIVAL STYLIESTA FANTASIA . Mostly barang vendor . Harga jangan tanya , mmg sangat berpatutan , sbb depa nak clear stock . So , iols grab la satu shawl , which to be wear tomorrow . hehehe .. Kt sana kmi ada jumpa retis , Nama pon retis , ramai yg nak bergambar , weols x sempat nak enter frame . Since xdapat enter frame dengan retis . Weols buat la agenda sendiri . iatu ... SELFIE SAMPAI LEBAM =P


while jalan2  sambil nengok barang yg awesome2 tuu .. terjumpa kawan masa tdika nie . we use to live in the same kampung . but now not anymore . How time flies .


ngah diskusi . nak amek gmbaq styke mcm mna .. hehehe =P


FINALLY =D

okay jum masuk kampung hehehe ..


cantik kan suasana kat kampung nie . tenang . sejuk ja mata memandang . hehehe . i am so proud to be a KAMPUNG GIRL ♥ ♥


bila org tak pernah nak masuk sawah .. bila masuk mcm nie la rupanya hehe =P


entah apa lah yg dbualkan tuu =,="


this is why i love BENDANG cantik sangat =))


okay sekian saja for today ... ehehehe .. TQ for spending time untuk baca =P .




You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^