L ♥ I's Stories: TQ PADA YG JAWAB 10 SOALAN LADY YANA & SUNDATE ♥

COPY

TQ PADA YG JAWAB 10 SOALAN LADY YANA & SUNDATE ♥

/
5 Comments
December 13, 2015
 HYEE semua fellas yg follow blog yana .. baru2 nie iols telah di tagged oleh blogger MISSZYAROSES which is my BFF untuk menjawab 10 soalan dia . So , iols dh jawab semua dengan cemerlang .. (perasan jaa ) =P 
lepas tu kan .. I've decided to tagged another 10 lovely persons to answer another 10 questions from me . Alhamdulilah , some of em already reply me 
those are :
  • DIYA HANUN 
=> http://fardiyah.blogspot.com/2015/12/10-soalan-dari-ladyana.html
                                         
  •  NUR RAIHANAH
 => http://bajuwarnacoklat.blogspot.my/2015/12/sepuluh-soalan-tagging-                                                                 questions.html
  •  CIK YAANIE
=>http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/10-soalan-tagged-by-nurliyana-                                                     ishak.html

For those 3 persons , TQ so much for your coorperation , iols appreciate sangat , yg belum jawab tu maybe depa bz kot , or x perasan iols ada tagged depa , but no heart feelings , this is just for fun dsamping dpt berkenalan dgn lebih baik antara bblogger2 ♥ .

Well , sebenarnnya tujuan entri nie  ada dua , 1st , iols nak say thanks pada yg sudi jawab soalan2 iols tuu , 2nd iols nak share cerita iols kuaq dengan GIRLFRIENDS iols tdi .. Actually , takda la pi tmpat special or cntik pon . But , the moment is too precious n i would like to share it at here .. ♥


tema outing kami kali nie is CHRISTMAS hahaha . Pokok krismas tu terlalu cntik untuk kami abaikan . So , we've decided to selfie kat sini .. 
Actually , nothing much nak  cakap / tulis . Iols nak share gambaq ja . Bak kata pepatah ,

"let pic speak it self"

LETS ENJOY THE SHOW OKAY ~


Our lunch !! ^__^ trio of us order tomyam and amra asam boi ... meme sedak .. hehehe .
jus asam boi dia memang awesome . Pekat rasa amra n asam boi tuu .. Lokasi ??
RESTORAN ORKID DESA , KIOSK BERTAM , org kepala batas sila pi try nah hehehe ..

aaa sebenar nnya nak upload banyak lagi gambaq . Tapi keadaan cuaca tdak mengizinkan .. 

=( smpai sini saja ehh .. Jumpa lagi in the next entry .. 
IN SHAA ALLAH 



♥ S E LA M A T M A L A M ♥









You may also like

5 comments:

  1. tengok pun menyelerakan dah air tu.. nyamannya rasa kat tekak heheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Kannn ?? Mmg mnyelerakan . Puas mnum . Segar ja tekak . Kekeke . =)

      Delete
  2. huhuhu :( nama akak takde pun...

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/12/10-tagged-soalan-daripada-blogger.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Kak shikin maybe masa yana update entri akak x reply lagi . Mlm nie yana update skali . Jgn majuk taw akak =)

      Delete
    2. Hehe . Kak shikin maybe masa yana update entri akak x reply lagi . Mlm nie yana update skali . Jgn majuk taw akak =)

      Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^