L ♥ I's Stories: Yana Cakap Selamat Malam Semua ~ ♥ ♥ ♥

COPY

Yana Cakap Selamat Malam Semua ~ ♥ ♥ ♥

/
3 Comments
December 19, 2015
  Hehehe .. Iols stil awake .  Well , lama kan tak hadap blog nie . Rasa nya iols  dah follow kot  semua yg follow iols tuu .. Rasa nya laa .. Kalau ada yg blom di follow . tinggai laa link uols kat mna2 .. chatbox ka , ruangan komen nie ka . Huhuhu . The only reason iols still awake nnie , sbb iols nak cantikkan sikit lagi blog nie . Tadi , iols tuka cursor , cer tengok nah satgi . Sambil iols menaip entri nie , iols ditemankan dengan lagu ku pinang kau dengan bismillah , konon nya tengah fefeling iols lah watak dlm lagu tuu . Hehehe . Iols mmg kuat berangan . Okay , back to my topic for this entri . Selain iols tuka cursor , iols tuka menu tab bar n iols tambah recent komen . Semua nie iols godek2 kat Lyssa Faizureen punya tutor . Tu iols siap link kan , and bold kan lagi nama tu . Kalau nak belajaq , sila klik link tuu . =)

Actually , byk lagi nie bnda iols nak blajaq , nak wat ruangan kmen bg comel then ada ikon omey2 tu .. Pastu , author n visitor punya kmen beza . Iols penah try wat dulu , failed ! Huks . Lagi , iols nak blajaq mcm mna nak letak ikon kelip2 dlm entri iols .. Huhuhu .. Wat msa nie gmbaq katun kedip2 tu ja mmpu iols attach kan . 

Tetiba iols rasa nantok . Hehehe . Tadi iols tercari2 Segmen / GA / etc ntuk dijuin , tpi semuanya dah expired . Iols lmbat sangat . Sedey lagii !! Sepanjang iols dok join nie xpenah lagi la menang . Cuma iols penah tercalon dok dlm bloglist lyssa masa bln september if im not mistaken . Selama sebulan taw , start dri situ laa iols mula dapat follower . Hee . Macam la iols nie femes sangat kan =P . 

Seriously , Iols need to sleep right now . Pada uols yg free tu sudi2 kan lah follow blog pink iols nie . follow IG , Friend kat FB . Follow kat twitter . Hehehe .. Nanti iols follow la balik =))

Last but not least , selamat malam nah semua ,, semoga kita diberikan kesempatan untuk bernafas lagi esok . Amin ~ 


eh eh eh .. PINK lagi . Well , iols kan suka pink . hehehe .. Sleep tight fellas 
XOXO ♥ ♥ ♥






You may also like

3 comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^