L ♥ I's Stories: MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz

/
25 Comments
January 07, 2016



Assalamualaikum
MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz | MAA Takaful berhad merupakan satu syarikat insurance yang telah lama bertapak di Malaysia. Simpanan bertakaful MAA adalah simpanan yang dilaburkan di dalam dana syariah, yang menepati segala aspek- aspek yang telah ditetapkan dalam islam. Dana ini juga dilindungi oleh PDIM yang menjaga institusi perbankan dan insurans sekiranya terjadi apa-apa kepada syarikat pelaburan.

Peningkatan kos sara hidup yang tinggi kadang kala memaksa kita untuk membuat persediaan keewangan awal bagi mengelakkan sebarang kemungkinan yang tidak diingini berlaku pada masa akan datang. Lebih-lebih lagi persediaan KOS PENDIDIKAN ANAK-ANAK masa kini. Mennyedari masalah ini, MAA Takaful dengan berbesar hati menghulurkan tangan kepada anda para Ibu Bapa bagi membimbing anda dalam merancang keewangan dari aspek pendidikan anak-anak anda. Dengan perancangan keewangan ini, anda bakal menerima sebanyak RM 25 930.00 dengan hanya penyimpanan RM 100 setiap bulan. Memang berbaloi. Untuk maklumat lanjut sila klik (DI SINI).  


Bagi membantu anda mendapatkan maklumat terperinci tentang Pakej Pendidikan Takaful ini, boleh lah bertanya dengan mana-mana agent MAA Takaful ataupun bertanya secara personally dengan Encik Nizam di talian 0176338008 (call/whatsapp/telegram). Sudah pasti layanan istimewa akan diberikan. (Klik di sini kalau nak mengurat abang Nizam ni yer)

Anda semua inginkan barangan seperti Diari dan Cash khas dari MAA takaful? Jom join MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Syarat-syarat seperti berikut:

Syarat-syarat:

1. Sila follow blog di bawah
2. Buat satu entri SEBIJIK macam entri ni siap dengan banner dan backlink segala bagai dengan tajuk MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz. Nak mudah copy and paste coding kat bawah ni jer (WAJIB)

3. Dah sudah buat entri SEBIJIK macam entri ni, paste link URL entri dalam runagan komen di bawh ni.

Mudah kan? 3 step je. Tak banyak la. Hehehe 

Hadiah yang bakal di menangi

Tempat pertama - RM50 + Diari Khas dari MAA
Tempat kedua - RM 30 + Diari Khas dari MAA
Tempat ke tiga - RM 20 + Diari Khas dari MAA
Saguhati 1 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 2 - Diari Khas dari MAA
Saguhati 3 - Diari Khas dari MAA

Pemilihan pemenang adalah secara random by Random.org

Jangan lupa join tau. Sila la war-warkan pada yang lain. Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 31 Januari 2016. 

**Senarai peserta akan di kemaskini dari semasa ke semasa.

With Love
Papaglamz

-seikian-

* pst PAPAGLAMZ , yana edit sedikit date tu bg betul ejaan nya hehehe ..  btw thanks sbb invite yana join GA PAPAGLAMZ nie .. Yana harap dapat la menang 1 of the prize tu .. hehehe .. =)







You may also like

25 comments:

  1. Replies
    1. thanks SOFIE ADIE , sory for late reply =) . may the same thing goes to u ^_^

      Delete
  2. semoga murah rezeki yana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn .. in shaa allah .. terima kasih BONDA ZAHRA , semoga awk on begitu =)

      Delete
  3. Keladi join juga....singgah sini jap..no 39...http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    ReplyDelete
  4. Keladi join juga....singgah sini jap..no 39...http://www.keladionline.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    ReplyDelete
  5. dtg dr giveaway yg sama ...

    ReplyDelete
  6. saya singgah dari segmen yang sama dan follow.jemput singgah blog saya ye...

    Pencarian Duta Produk 3BSkin Malaysia 2016

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/hari-1-misi-12-hari-untuk-dapatkan-like.html

    ReplyDelete
  7. KELADI UBI , all the best ^_^

    ReplyDelete
  8. QASEH VEE , trima ksih sudi singgah , jemput join segmen pertama yana n zya
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-first-mini-giveaway-by-zya-yana.html

    ReplyDelete
  9. MS QIYA SAAD , tq in shaa allah yana join , jemput join segmen yana jugak
    http://cikpinky2704.blogspot.my/2016/01/segmen-first-mini-giveaway-by-zya-yana.html
    ^^

    ReplyDelete
  10. good luck..datang dari segmen yg sama...dah follow...

    http://nurrahabdullah.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    #lawablog..

    ReplyDelete
  11. salam singgah..saya pon join jgk..ahaks.

    www.arepnakbebel.com

    ReplyDelete
  12. Hai puan deeba singgah dari giveaway yang sama.. folow sini jugak..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2016/01/maa-

    ReplyDelete
  13. datang dari giveaway yg sama...

    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    ReplyDelete
  14. blogwalking dari ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html

    ReplyDelete
  15. terima kasih sbb sudi singgah sini nur baidurah . =)

    ReplyDelete
  16. wsalam luqman zakaria , semoga berjaya ^_^

    ReplyDelete
  17. hai Puan Deeba , terima kasih sebab sudi singgah sini , semoga Puan Deeba berjaya jugak ^_^

    ReplyDelete
  18. mommy irra join juga GA Papaglamz
    http://www.irrayyan.com/2016/01/maa-takaful-cash-giveaway-by-papaglamz.html
    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  19. Singgah sini dari GA yang sama :) Sorry lambat blogwalking ^^

    ReplyDelete
  20. Hai, lama tak jengah2 peserta Giveaway PapaG ni.

    PapaG ada buat segmen baru. Boleh menang Shawl Exclusive By Papaglamz tau. Klik link di bawah ni

    Segmen Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA

    ReplyDelete
  21. Salam Ramadhan. Papaglamz.com ada menganjurkan

    Segmen ZIKIR DIKIR bersama Papaglamz – Klik Disini

    Jangan lupa join tau. 10 peserta bertuah akan memiliki sampul duit raya dan hadiah MISTERI EXCLUSIVE dari Papaglamz.

    Syarat2 mudah je. Copy paste coding yang telah di sediakan.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^