My Sayang E-Day

Monday, January 18, 2016

"pertunangan merupakan masa peralihan antara lamaran dengan pernikahan"


Hye fellas . Entri kali ini iols nak ceritakan mengenai majlis pertunangan my sayang which is 
MIMI SYARMILA ZAINON ♥
1st of all , tahniah MIMI , another 1 step to go . May Allah ease everything  =)

Actually , MIMI dah pesan dengan iols dan kawan iols supaya datang awal before majlis start . Tapi , atas sebab yang tak dapat dielakkan , weols terlambat , yg best tuu , sampai serentak dengan rombongan pihak lelaki . Hehehe =)


Masa weols sampai , majlis dah bermula . Biasalah , ada la kata alu aluan dari pihak lelaki . Tapi , takdak plak sesi berbalas pantun . Hehe . Si MIMI nie nervous orangnya . Masa nak sarungkan cincin tu part yg paling tak boleh blah . Hehehe . Alhamdulilah , everything going smoothly . ♥ 
Lepas tu , mulalah depa nie dok selfie . Hehe . Elok sangatlah dua2 kaki selfie hehe ^_^


some of the hantaran .


err jangan tanya dri sapa ke sapa nie . Iols tak taw hehehe ,


kerja2 selfie sedang dijalankan . Haha , entah sapalah punya angkara nie =P


gambar tiga serangkai ♥ ♥ ♥


with SUHAIMI as well ♥ ^_^


♫ what a lovely couple ♥ , ♥ ♫


♥ le familia ♥




Dear MIMI ,
I've never thought that I'm gonna met you , 
I've never thought that we could become friend when I 1st saw you ,
I've never plan that we gonna be this close .
I've never dream to be part of your life .
But , 1 thing for sure , I hope our FRIENDSHIP will last and never and
                                                                your sincerely
                                                                  ♥YANA♥

You Might Also Like

13 comments

  1. sama cntik sama pdn..moga kekal ke jinjang pelamin.

    ReplyDelete
  2. cantik!! kenapa dedua muka nampak sama?? nampak sgt jodoh nih..:D

    ReplyDelete
  3. @nuyui a.k.a miss YUI kan yui , depa nmpak secocok , tula org kata jodoh hehehe

    ReplyDelete
  4. @husna zahidi hehehee .. btoi tu husna , nmpak sama muka depa nie . Jodoh mmg kuat ..

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mereka sepadan ^-^

    ReplyDelete
  6. @Dunia Zumal hehehe . terima kasih zumal (jawab behalf mimi)

    ReplyDelete
  7. semoga dipermudahkan ke peringkat seterusnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa allah . Mudah mudahan .. amin =)

      Delete
    2. In shaa allah . Mudah mudahan .. amin =)

      Delete
  8. akak.... saya nakk jmput akak singgah blog saya yg sberapa nii.. jmput tngok kain songkt sarawak yg gojesss... thanksss kalau sudii

    http://wanieseuk.blogspot.my/2016/01/songket-preview.html

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^