L ♥ I's Stories: Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

COPY

Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

/
33 Comments
January 04, 2016

KLIK BANNER UNTUK SERTAI
Next .... hehehe SEGMEN JOM TAMBAH FOLLOWER BLOG 2016 by 
♥ http://www.hasrulhassan.com/ ♥

Requirement untuk join segmen nie , ceritakan sdikit sebanyak tentang blog anda , siapa anda ,and target yg nak dicapai untuk tahun 2016 .

MENGENAI  BLOG ♥ 
♫ Blog yana nie takda byk info sangat , mostly ccontent blog nie dgn GA , SEGMEN n my personal (moment dgn kawan, cerita pasai kawan , cerita pasai diri saya sendiri) . 

 
SIAPA SAYA ♥
 
♫NURLIYANA ISHAK , 25 tahun this year , seorang pekerja sektor swasta , partime blogger 

  
APA YANG SAYA MAHU CAPAI MENERUSI BLOG PADA TAHUN 2016 ♥


♫ Yana nak 1 day blog nie boleh jadi sumber rujukan public tntg sesuatu isu , info n etc &         hopefully blog nie bley jadi salah satu sumber pendatan sampingan saya . Carannya ?  Saya akan figure out nanti =) Lagi satu , ofcoz nak tambah follower ,
taknak state brapa . Hehehe 


 p/s : awak2 yg kat sana tu , meh la kita join segmen nie ramai2 mana tahu dapat jalinkan persahabatan baru sesama blogger . 
                                                                                                                  
                                                                                                         


You may also like

33 comments:

  1. Moga impian tercapai ^^ salam kenal :D .. singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn .. salam kenal jugak KIM CHAA hehee .. tq sudi singgah sini =)

      Delete
  2. selamat bersegmen ya...moga berjaya....amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tima kasih PC , semoga PC juga begitu ツ

      Delete
  3. alahai comel nyer blog ini.....cantik....hihihi..salam perknln daripada keladi..daripada segmen yang sama.....keladi follow blog ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Tima kasih KELADI UBI , salam perkenalan jugak , nnti sis yana jalan2 kt blog keladi plak , thx sbb sudi follow ツ

      Delete
  4. alahai comel nyer blog ini.....cantik....hihihi..salam perknln daripada keladi..daripada segmen yang sama.....keladi follow blog ini

    ReplyDelete
  5. Hai lyana.saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
  6. Hai lyana.saya singgah dari segmen yang sama.good luck ye..

    http://qiyasaad.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiii MS QIYA SAAD , thanks sudi singgah sini ..ツ

      Delete
    2. Haiii MS QIYA SAAD , thanks sudi singgah sini ..ツ

      Delete
  7. wah dah join rupanya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee .. yaa . Tgk dkt fb aRz MoHa , trus joined =)

      Delete
  8. Cantiknya blog ! Singgah dari segmen yang sama. Dah follow ya :-)

    http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe . Trima kasih ELVINA JANE , sudi singgah , follow n puji blog noe , done follow u bck . ツ

      Delete
  9. Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u AYNORA NUR , hehe . my pleasure =)

      Delete
  10. salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan En HISHAM MOHAMAD , in shaa allah , trima kasih ya =)

      Delete
  11. singgah sini ^^

    http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks UBAI sudi singgah sini , singgah selalu yaa hehehe

      Delete
  12. jalan-jalan sambil follow blog ni :)

    https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks JULIA JAMALUDIN , nnti yana follow balik =)

      Delete
  13. Salam kenal..datang dari segmen yang sama..good luck..

    http://www.cikpinz.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  14. jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

    http://amsran85.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yg sama..:)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. KHAMSI ABDULLAH , thanks for coming =)

      Delete
  17. singgah dan follow #134 dari segmen yang sama

    http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih ANA HALIM , nnti yana follow blik =)

      Delete
  18. salam ukhwah. Semoga success tahun 2016

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-tahun-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam ukhwah jugak DON AYHAN , in shaa allah , may the same thing goes to u ^_^

      Delete
  19. Assalamualaikum... BW segmen, follow sni kalau blum follow..
    http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^