L ♥ I's Stories: CABUTAN KE-2 PEMENANG SEGMEN : FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA

COPY

CABUTAN KE-2 PEMENANG SEGMEN : FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA

/
12 Comments
February 28, 2016

ASSALAMMUALAIKUM 

Hai semua tengok pada tajuk tu macam akan ada pemenang terbaru nampak. Ok Yana dan Zya akan membuat undian random.org semula oleh kerana pemenang untuk Random C untuk SEGMEN : FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA tidak memberi respon dalam tempoh masa yang telah ditetapkan. Jadi dengan ini pemenang untuk random C sebelum ini terbatal dengan serta merta. Sebarang bantahan tidak akan dilayan dan tanpa berlengah mari kita tengok sapa yang bertuah kali ini. 



Tahniah kepada peserta no.31 kerana telah menjadi pemenang bertuah untuk cabutan kali ke- 2. jadi segera pm details anda seperti di bawah ke emel zyaakma21@gmail.com sebelum 1 March 2016 untuk urusan penghantaran hadiah. Jika pihak kami tidak mendapat sebarang respon daripada anda maka pemenang untuk kategori random c akan terbatal dengan serta merta. Terima Kasih.

Tajuk emel: CABUTAN KE-2 PEMENANG SEGMEN : FIRST MINI GIVEAWAY BY ZYA & YANA
Nama Penuh:
Alamat:
No phone:
Link url:
Kategori pemenang :

TAHNIAH KEPADA PEMENANG BARU !! ^_^ 





You may also like

12 comments:

  1. kalau depa tak mau juga bg ana jer la hahaha

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang baru..

    ReplyDelete
  3. ala..cabutan ke2 x kena gak..hehehe..
    tahniah pemenang baru... ;)

    ReplyDelete
  4. salam. jemput join segmen bloglist saya http://iniblogke.blogspot.my/2016/02/iniblogke-mac16-bloglist.html#.VtUlJ_l96M8 thanks :)

    ReplyDelete
  5. @nor nazliana hahaha .. ANA , yg nie cepat plak dia response . in shaa allah ada rezeki lebih nanti yana buat lagi , ana jgn serik nk juin ye ^_^

    ReplyDelete
  6. @Umie Yana hee trima kasih UMI , in shaa allah ada rezeki yana anjurkan GA lagi , jgn serik ntuk juin ya ^_^

    ReplyDelete
  7. @Nabila Syifa tq NABILA SYIFA , next time kalo yana buat lagi , jgn serik ntuk juin ya ^_^

    ReplyDelete
  8. @CkYnHaShiM hee nasib berpihak kepada org lain , in shaa alllah ada rezeki nnti yana buat lagi , jgn serik taw nak juin lagi ^_^

    ReplyDelete
  9. @aRz MoHa trima kasih arz , next time join la skali .. =P

    ReplyDelete
  10. @Osman waalaikummussalam OSMAN , sekejap ya yana singgah =)

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^