L ♥ I's Stories: BILA NAK KAHWIN ?

COPY

BILA NAK KAHWIN ?

/
25 Comments
March 21, 2016

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Tajuk Yana malam nie .....

BILA NAK KAHWIN ?



Tu vonvon dah tolong jawabkan . 21 APRIL 2019 .. Lagi 3 tahun ye , simpan tarikh tu . Haha !!

Yana yakin ramai yang seusia Yana sering ditanyakan soalan nie . Yana pun dah naik muak . Asyik soalan yang sama , dan Yana keep repeat bagi jawapan yang sama naik berbuih mulut .

Yana akui , dalam hati kecil nie ada sekelumit perasaan tu . Tapi sabarlah , sampai masa Yana announce lah . Tak perlu sibuk-sibuk nak tanya . Tekanan taw tak ?? Bagi yang dah tahu Yana tak suka soalan nie , tolong jangan tanya dah ya . Baiklah sampai sini saja entri Yana malam nie . Esok kerja , tak boleh nak bersengkang mata sangat , nanti jadi mata panda . Huhuhu .

"Jodoh itu rahsia Allah , ajal juga rahsia Allah , bila dan bagaimana , hanya Dia yang tahu , siapa saya untuk menghuraikannya . "





You may also like

25 comments:

  1. Bnyk entry mlm Nihh pasal org tnya jodoh .. Heee

    ReplyDelete
  2. hai babeh! betul betul, setuju..hehe..
    ada jodoh ada la kan..

    ReplyDelete
  3. Pandai betul Vonvon ni kan. Tak pela 3 tahun lagi umur baru 28 kan? So okay la nak tawennnn. Huhuhu. ☺

    ReplyDelete
  4. Lain kali org tanya, cakap je p tanya vonvon, hehe~~

    ReplyDelete
  5. ermm.. nak tanya.. bila nak kahwin? hehe

    ReplyDelete
  6. muda lagi. enjoy kehidupan zaman bujang

    ReplyDelete
  7. Hahah chill je. Enjoy single life dlu betul tak. ahli nujum tau vonvon ni ^^

    ReplyDelete
  8. @Kim Chaa hahaha .. kan sekarang musim kenduri , maka ramailah mmakcik2 kepo yang bertanya huhu

    ReplyDelete
  9. @timm bill huhuhu .. tula timm . ada jodoh ada la kan .. kepo toi la depa nie huhuu

    ReplyDelete
  10. @nuyui a.k.a miss YUI taw xpa yui , tapi lama2 bisa mendatangkan meluat hehehe

    ReplyDelete
  11. @• Ain Cho'in • hiks .. kan xda la tua sangat nak kawen time tu pon .. tengok nnti btoi dak vonvon nie hee ^_^

    ReplyDelete
  12. @YieN makcik2 tu x kenal vonvon hehehe

    ReplyDelete
  13. @Tasha Aqisha hahaha .. tasha nie .. dlm dok pesan tu =P

    ReplyDelete
  14. @Ainul Mustafa huhu tula ainul .. byk lagi yg nak dikecapi nie . hehehe

    ReplyDelete
  15. @Eintan Nurfuzie hahahaha .. tapi best plak layan bnda nie cik en =P

    ReplyDelete
  16. @♥ aiNa yaZiD ♥ hahaha tula .. mcm logik jugak .. sbb tiga taun lagi hiks =P

    ReplyDelete
  17. jangan stress...jodoh ajal rezeki semuanya rahsia Allah...teruskan berdoa dan berusaha...

    ambil masa dan carilah pasangan yang betul betul nak susah dan senang bersama...paling penting calon bapa kepada anak-anak yang bakal hadir suatu ketika nanti

    ReplyDelete
  18. @aRz MoHa in shaa allah aRz , yana tak stress dah .
    terima kasih atas nasihat yang diberi , sebab tu kadang2 perlu jugak pilih , bkn untuk kepentingan , tapi untuk masa hadapan ^_^

    ReplyDelete
  19. akak sedang menunggu tarikh istimewa utk perkahwinan ke dua..salam kenal dik..jemput singgah blog akak...

    ReplyDelete
  20. done follow here ..

    hehe..bila nak kawen? :)
    sampai masa insyaALLah kan ^___^

    ReplyDelete
  21. done follow , follow saya balik :D
    http://faimarstory.blogspot.my/

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum..done follow sini :) ...tajuk nye menarik perhatian yaya.. hihi...

    sambil2 tu jom jenguk & join contest dari yaya ni..

    Contest : 'Jemputan ke Majlis Pertunangan Yaya dan Anis'

    http://www.yayacendana.com/2016/04/contest-jemputan-ke-majlis-pertunangan.html

    tq ^_^

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^