L ♥ I's Stories: Segmen #FamilyBlogger

COPY

Segmen #FamilyBlogger

/
10 Comments
March 09, 2016

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Sementara Yana mencari-cari mood untuk menaip semula yang tak kunjung tiba . jadi , Yana putuskan untuk support segmen kawan-kawan blogger

Segmen #FamilyBlogger




(klik banner untuk sertai)

segmen ini dianjurkan oleh bloggger UMIE YANA , nama pun dah sama macam Yana . Anda pasti tahu kan kenapa Yana tertarik nak sertai segmen nie ? Sebab banner dia terlajak comel , pink lagi hehehe .. Di samping itu memang niat Yana nak support rakan-rakan blogger . Jom lah ramai-ramai kita join . Tarikh 31 Mac 2016 ♥





You may also like

10 comments:

  1. Singgah dari segmen yg sama :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/segmen-familyblogger.html

    ReplyDelete
  2. Hi, Mira da add GFC #189 and add Google+. Jemput dtg blog Mira and happy weekend!

    Pretty Little Things: Segmen | #FamilyBlogger Cik Umie Yana

    ReplyDelete
  3. @Diya Hanun terima kasih diya sudi singgah ke entri yana ,, will visit u back ^_^

    ReplyDelete
  4. @Nuraini Munira J. terim kasih mira ,, yana akan follow mira balik ^_^

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  6. hye!!! singgah dari segmen yang sama :D
    http://letterlforlife.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. hai, singgah blogwalking dari segmen yg sama. good luck !
    Jemput ke blog kita http://spitoutkata.blogspot.my/

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^