L ♥ I's Stories: Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA

COPY

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA

/
11 Comments
March 13, 2016

ASSALAMMUALAIKUM WBT 

Segmen TOP BLOGGER 2016 by NURZULFA



Pencarian demi pencarian segmen . Hehe . Jom join Yana sertai segmen nie pula ya . Syarat-syarat tak begitu fussy . Pendek kata nak join , silalah klik banner kat atas tu . 
Okay NURZULFA , kata kata hikmat yang selalu menjadi pilihan Yana 

" be what you want to be not what people want to see "

kata kata nie menjadi pilihan yana sebab , Yana takmau lah memperhipokritkan diri Yana , semata-mata untuk puaskan hati semua orang . Yana pilih untuk menjadi diri Yana , sekiranya terdapat sifat negatif , Yana mohon ditegur dengan murni , in shaa allah Yana akan berubah demi kebaikkan . 

Yana nak tag , 

1. ZUMAL

Mereka nie Yana pilih berdasarkan list dekat top commentors tu ya , no heart feeling okay . Hehe .. 
Sekian sahaja , as ussual , wish me luck ♥



You may also like

11 comments:

  1. Waw Aku nggak kebagian yah. selkannya.amat buat yang mendapat

    ReplyDelete
  2. @Kang Ajay aduh kang ajay , maaf ya . aku pilih berdasarkan top komentar , in shaa allah nanti2 aku tagged kamu ya .. maafin dong hehehe .

    ReplyDelete
  3. terima kasih sudi join ><

    ReplyDelete
  4. Thanks tag. Nanti Yun Sing join ya kalau sempat ^^ Selamat bersegmen semua ^^

    ReplyDelete
  5. eh eh kena tag ea..hihi smpt yui join naa..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih Yana, nanti Zumal cuba merajinkan diri yer. Apa pun good luck ^-^

    ReplyDelete
  7. wow... selama bersegmen

    ReplyDelete
  8. @lyana ishakok nggak apa-apa...yang terpenting exis, kalaumau kunjungi blogsaya yang lainnya..

    ReplyDelete
  9. Alamak.. selalu je camni ^^ Bila nak join dah tamat..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^