OMBAK DAN AKU

Sunday, April 03, 2016


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

OMBAK DAN AKU 


Sejak kecil Yana dah mengenali pantai . Yana sering di bawa ke pantai . Kutip kulit siput , mandi air laut . Sampai Yana tak sedar bila masa Yana "jatuh cinta" dengan pantai . Walaupun dah besar panjang nie , hati masih "cinta" akan pantai . Tapi , sekarang Yana memandang pantai bukan sebab keindahan saja , Yana suka tengok ombak  . Setiap kali tengok , Yana rasa tenang , rasa lega , Yana rasa semua masalah yang terbuku seakan kurang sedikit . 


Hasrat hati nak tengok matahari terbenam , tapi tak dan nak terbenam umi dah called suruh balik . huuu ... Lain kali saja lah kita bersua ya sunset . 
Yana agak kecewa , pantai sekrang banyak yang dah tercemar , tak sama langsung masa zaman Yana kecil-kecil elok saja airnya .


Batu Feringhi , entah bila dapat mai sini lagi ♥


You Might Also Like

7 comments

  1. hai Liyana... story pasal pantai ni memang PCL suka, suka tgk ayaq laut..kaki pancing gak la. Lama dah tak pi Batu Feringhi dah banyak pencemaran eh..

    ReplyDelete
  2. hai..salam perkenalan. sy dh follow blog awk #241. jom singgah blog saya http://akuhanyagadiskampung.blogspot.my

    btw sy pun sukakan pantai.tenang je kan?

    ReplyDelete
  3. ohoi, lmanya daku tidak ke pantai..haih..rindu..

    ReplyDelete
  4. @Nazlee Ismail PCL hai PCL .. batu feringhi , alhamdulilah air still crystal clear , cuma pantai dekat kawasan umah nie , dah tercemar . Ohh kaki pancing rupanya hee ..

    ReplyDelete
  5. @timm bill timm balik sini t jum kita pi main banana boat hahaha

    ReplyDelete
  6. @Farhain Azmi hehhe .. btoii tu rasa tenang ja bila dok dekat pantai rasa tenang saja

    ReplyDelete
  7. suka gak pantai2 ni.. tp suka duduk tepi jela.. kalo mandi pun acah2 tepi je.. x brani ke tengh sngt..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^