L ♥ I's Stories: REVIEW : PERNIAGAAN EMAS KHAMSILA SAFFIE

COPY

REVIEW : PERNIAGAAN EMAS KHAMSILA SAFFIE

/
11 Comments
April 02, 2016

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Sepertimana yang kita sedia maklum , wanita dan emas memang tak dapat dipisahkan . Sebenarnya , tak rugi pun kita laburkan duit kita untuk beli emas kerana emas merupakan aset pada masa hadapan . Kita tak tahu kehidupan kita pada hari akan datang macam mana . Kalau semakin baik , alhamdulilah , boleh tambah emas lagi . Hehe . Kalau semakin merudum ? Nah , di sini fungsi emas . Kita boleh jual semula / pajakkan . Harga dia akan jauh lebih mahal daripada semasa kita beli . 


Nah Yana belanja sikit antara koleksi cincin yang dijual oleh Puan Khamsila Saffie .


Koleksi rantai leher .


Koleksi rantai tangan ♥

Mungkin akan ada yang bertanya , apa beza kalau beli emas dengan Puan Khmsila dengan beli emas dekat kedai emas tu ? Okay , kalau beli  dekat kedai , anda akan di caj harga gst dan harga upah  . Akan tetapi , sekirnya anda beli dengan beliau , harga dijual adalah berdasarkan gram . Tiada harga tambahan , jadi lebih murah ya .

Antara feedback daripada pelanggan Puan Khamsila :-

(1)


(2)


(3)


Rata-rata pelanggan yang berurusan dengan Puan Khamsila sangat berpuas hati dengan barang yang diterima mereka .  Menurut beliau ,

"Barangan emas yang dibeli dengan ila , tak ada caj upah atau gst , sekiranya mendapat order luar kawasan Pulau Pinang caj untuk pos akan dikenakan . COD , hanya untuk kawasan Pulau Pinang . Kata Puan Khamsila lagi , beliau juga menerima sebarang trade in sekiranya berlaku kerosakkan . Boleh ambil cash atau barang emas baru ."

Untuk sebarang maklumat lanjut , sila hubungi Puan Khamsila di FB ya .. 









You may also like

11 comments:

  1. Bagusnya. Nak usha juga haha~

    ReplyDelete
  2. Wah beli emas pakai online yer... terbaik!!!

    ReplyDelete
  3. teringin nak beli yg skeping2 tu.. huhuu..

    ReplyDelete
  4. @Yun Sing haippp bg abes belajar dulu hehehe

    ReplyDelete
  5. @Dunia Zumal itulah zumal , sekarang semua hujung jari ja hehehe

    ReplyDelete
  6. @CikSiti kan cik siti kan .. semua di hujung jari sekarang hehehe

    ReplyDelete
  7. @husna zahidi aaa husna yg tu kena tgk dekat faizalhatorides , dia ada juai hehehe

    ReplyDelete
  8. @Permatabiru duit yana x berapa jenuh lagi farah hehehe

    ReplyDelete
  9. uit Yana.. banje laaa gelang tangan 1 ahaha..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^