L ♥ I's Stories: PERASAAN ATAU PERASAN ?

PERASAAN ATAU PERASAN ?

/
9 Comments
May 22, 2016
ASSALAMMMUALAIKUM WBT ♥

PERASAAN ATAU PERASAN ? 




Hai semua .. Selamat berhujung minggu ya . Lama Yana menyepi , bukan sebab sibuk , bukan sebab takdak mood tapi sebab ketandusan idea . Lepas tu , masa Yana dok scroll newsfeed faceboook Yana nampak permainan "berapakah umur anda daripada rupa anda" .. Yana memang suka bab-bab macam nie walaupun ianya hanyalah permainan semata-mata .. 


Percubaan pertama jawapan Yana dapat 20 manakala percubaan kali kedua Yana dapat 18 . Malas lah nak share gambar yang 18 punya .  Hee terasa diriku begitu baby face . Akan tetapi ramai yang menafikan . Keh keh keh .. Sebelum Yana main permainan nie , Yana ada update satu post dekat facebook . Yana kongsi conversation  Yana dengan ada budak mana entah semasa tunggu bas . Yana tanya dia adakah dia lepasan SPM dan umur dalam linkungan 19 . Dia jawab ya . Okay , pandai Yana teka . Hee .. Kemudian dia bertanyakan umur Yana kembali . Yana memang gemar bila orang tanya umur . Tapi , Yana takkan terus jawab , Yana lebih gemar suruh meneka , sebab Yana nak tengok setua mana Yana kelihatan di pandangan mereka . Jawapannya sangat-sangat menggembirakan .. "Err 20?" katanya .. Senyum ja Yana masa tu .. "25 sudah la dek" kata Yana kepada dia .. =) Jom Yana share antara reaksi rakan-rakan facebook Yana .. Hee .. 





Hahaha !! Inilah antara feedback yang Yana dapat selepas ter update nya post nie .. Kenapalah sukar untuk mereka nie menerima kenyataan . =P


Entah kenapa Yana tertarik dengan kata-kata nie .. Okay , cukuplah sampai sini Yana coretkan cerita Yana . Ada masa Yana tulis lagi . Mungkin kronologi percintaan .. Eh .. Ehh .. Gurau saja .. =P

Assalammualaikum ...











You may also like

9 comments:

  1. Baby face sgt ni. haha. 5 tahun muda

    ReplyDelete
  2. Akak untung orang ckp umur muda.. dri leya orang selalu ckp dah tua. Maka berhuhuhuhu laa leya

    ReplyDelete
  3. Salam,

    My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

    Thanks :)

    ReplyDelete
  4. ngee, timm pun syiok jugak pkena org..prasan ala2 budak lepasan spm..

    ReplyDelete
  5. setuju! age is just a number! hahaha

    ReplyDelete
  6. @AinAthirah Anuar hehehe ... FB nak bodek tuu .. sbb tu bg umor muda sangat =P

    ReplyDelete
  7. @leya yeolly hee .. bertabah ya leya , maybe sebab leya pakai spek tuu ..

    ReplyDelete
  8. @timm bill hehehe .. kan timm .. best plak tgk jawapan drpd depa .. kalo muda best la .. bg umor tua siapp !!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^