L ♥ I's Stories: REVIEW : MALVITA Penang

COPY

REVIEW : MALVITA Penang

/
3 Comments
June 14, 2016

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

REVIEW : MALVITA Penang



Hai semua , mungkin ramai yang sudah mengetahui mengenai vendor MALVITA Penang . Walaupun ramai yang dah tahu Yana tetap nak cerita jugak mengenai vendor MALVITA Penang nie . MALVITA Penang merupakan sebuah vendor yang bagi Yana sangat-sangat ekslusif . Di MALVITA terdapat pelbagai jenis pakaian muslimah yang sangat trendy dan sofistikated . Yana suka vendor nie sebab Yana boleh dapatkan daripada shawl sampailah ke kasut . Jadi , Yana tak perlu nak pergi ke 2-3 kedai dah . Semua ada dalam satu vendor nie . Tak caya ? Pi lah tengok sendiri . Hehehe ..


Selain busana muslimah , di sini juga turut menjual pelbagai jenis shawl yang cantik-cantik . Memang rambang mata Yana dibuatnya masa pertama kali Yana masuk ke dalam MALVITA . Selamat laaa belum gaji lagi . Kalau tak ,, mesti Yana dah grab beberapa jenis shawl ..


Oh ya , untuk pengetahuan semua terdapat 50 jenama online yang terkenal berada di vendor MALVITA nie . Antaranya :-

  • LEEYANARAHMAN
  • JUBAHSOUQ
  • IMAAN BOUTIQUE
  • LISA ADAM CLOTHING
  • MINIMALACE
  • ASHANNAS
  • MUMUSCARVES
  • ALHUMAIRA
  • CATTLEYA
  • RINA SALLEH CLOTHING
  • BYMAWADDAHIZZATI
  • SHAWLFORYOU
  • LOSRAVELDA
  • OSRA
  • PUDORE
  • NENGEULIS
  • ANGGUNZARA
  • NAELOFARHIJAB
  • WA.CLOTHING
  • AISYASYRAF BY IMAM MUDA ASYRAF
Sebenarnya banyak lagi jenama online yang terkenal boleh didapati di MALVITA Penang nie . 
Hee . Dalam banyak-banyak jenama kat atas tu Yana sempat grab WA.CLOTHING . Cantik bajunya .. Nak tengok ?? Hehe .. Tunggu raya nanti lah ya Yana tunjuk =) 
Di sini Yana sertakan link fanpage dan instagram MALVITA Penang .

FB FANPAGE 
MALVITA INSTA

Jadi , silalah cuci mata dulu dekat IG dan FB MALVITA Penang nie ye .. Sekian sahaja .. Lain kali kalau ada kesempatan Yana cerita lagi taw ... Oh ya ,, semua gambar - gambar kat atas credit to MALVITA Penang .. =) Assalammualaikum , selamat malam kepada mereka yang sudi  baca tu ♥





You may also like

3 comments:

  1. wahh leeyanarahman ada kat sana ea..blh kirim..ekeke

    ReplyDelete
  2. @nuyui a.k.a miss YUI Hehe , in shaa allah bley ja Yui , Kalo Yana p sekali lagi Yana roger Yui .. =)

    ReplyDelete
  3. jom bebila kita pi shopping nak ? Yana banjeee ahaha..

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^