L ♥ I's Stories: WORDLESS WEDNESDAY #2 PUNGKOQ AYAM

COPY

WORDLESS WEDNESDAY #2 PUNGKOQ AYAM

/
13 Comments
July 13, 2016

WORDLESS WEDNESDAY #2 PUNGKOQ AYAM





You may also like

13 comments:

  1. kalau aku jadi lelaki, aku takkan ambik dia sebagai bini. mulut kuajaq racist nak mampuih. hahahaa

    ReplyDelete
  2. ni bukan racist dik..ni namanya mak pak dia x ajar macam mana bersopan santun..malu aih..muka cun...tp bahasa out...

    ReplyDelete
  3. @EYJA MASLIZA haaa marah kan .. marah kann .. hahaha biadap betoii laaa .. kok ye pon tak puas ati tang mana2 takyah la sampai gini .. sekali ngan yana terpukul ,, hahaha

    ReplyDelete
  4. @Amanda Suria itulah kak SA , sebab tu ada pepatah "dont judge people by their look" huhuhu ..

    ReplyDelete
  5. @Normi Nieza btoii tu Cik Nor , perempuan saja , tapi mulutt .. ishhh =((

    ReplyDelete
  6. @nuyui a.k.a miss YUI belambakkk Yui , ini salahh satunya huhuhu

    ReplyDelete
  7. macam mana dia tau pungkoq ayam tu hingaq?

    ReplyDelete
  8. bhahahahaha bahahahhaha nak gelak nak gelak =D

    ReplyDelete
  9. @aRz MoHa hahaha .. yana pon xtaw la kat dia arz =P

    ReplyDelete
  10. @Siti Yang Menaip haipppp SYM mana bley gelak .. kena maqah hahaha

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^