L ♥ I's Stories: AKU DAN SMULE

AKU DAN SMULE

/
10 Comments
August 25, 2016

AKU DAN SMULE .


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

"aku tidak bernyanyi kerana gembira , aku gembira kerana menyanyi"


Hai selamat malam kesayangan semua .. Apa khabar ? Hee .. Okay malam nie Yana nak ceritakan pasai Yana dan Smule , hee ~ Yana tahu benda nie dah lama pon kan , nak kata Yana baru terjebak tu tidak lah jugak .. Kalau Yana tak nyanyi dan padam dah boleh buat album rasanya . Hee ..

Sebenarnya , hobi Yana memang menyanyi .. Bila bernyanyi Yana rasa stress-stress yang bertingkek-tingkek tu kurang .. Aaa sebelum ada yang tarbiah Yana baik Yana nyatakan terlebih dahulu .. Yaa , sememangnya Yana tahu lebih basahkan lidah dengan zikrullah .. Alhamdulilah , ada jugak Yana buat cuma kadang-kadang Yana suka bernyanyi .. Tapi , nak kata Yana selalu pi pusat karaoke tu tidak jugak .. Yana nie sekadar penyanyi di bilik mandi .. Hehehe .. Almaklumlah , suara tidak selunak Siti Nurhaliza dan semantap Ziana Zain .. Situ je selayaknya ..

Sejak wujudnya aplikasi Smule nie , Yana dah naik setakuk , bukan lagi penyanyi dalam bilik mandi semata-mata . Hee buat teruk kan .. Okay sebenarnya , tujuan Yana menulis entri nie  Yana nak taw ada ka dalam kalangan kawan-kawan blogger Yana nie mempunyai minat yang sama , dan juga mempunyai Smule , tinggalkan id dekat bawah nanti Yana follow , Yana malu nak reveal id Yana dekat umum . Hee ..

Okay sekian saja untuk malam nie .. Papaiii .. =))


You may also like

10 comments:

  1. timm, yana la ajaq..huhuk..

    ReplyDelete
  2. @timm bill hahaha .. okay la timm , baru best yana ada kawan nak nyanyi sama2 ^_^

    ReplyDelete
  3. @timm bill tu la yana ni.. ajaq bnda bukan2 kat timm.. haha...

    ReplyDelete
  4. ekceli kan.. banyak je lagu yg yana invite saya nyanyi sekali, tapi lepas dengar terus delet.. hahahaha

    ReplyDelete
  5. @Pha Is "mengapa mesti , yana yang menjadi mangsa " ??? huhuhu T_T

    ReplyDelete
  6. @PERMATABIRU hahahhaa .. selamat . selamat farah .. jom join sekali hee

    ReplyDelete
  7. @Pha Is alohhhh pi padam watpa ?? huhuhu

    ReplyDelete
  8. wah dia....dah smule ke peringkat seterusnya

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^