L ♥ I's Stories: PERSONALITI SI PEMAKAI JAM TANGAN

COPY

PERSONALITI SI PEMAKAI JAM TANGAN

/
8 Comments
August 05, 2016

PERSONALITI SI PEMAKAI JAM TANGAN 


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Hye selamat malam semua .. Okay malam nie Yana nak reveal personaliti seseorang berdasarkan cara tangan mana mereka mengenakan jam tangan .. Sebelum itu Yana nak bagi tau yang Yana pakai jam di tangan kiri .. Sapa geng Yana ?? Komen cepat . Hehehe .. 

PERSONALITI SI PEMAKAI JAM DI TANGAN KANAN


(gambar sekadar hiasan , jangan pertikaikan =P)

  • Seorang yang keras kepala .
  • Seorang yang kuat memberontak .
  • Tidak suka diarah .
  • Seorang yang setia .
  • Hati kering (tidak kisah akan kata-kata orang kepada dia)
  • Garang , tapi manja dengan yang tersayang .
  • Suka menyendiri apabila aa masalah .
  • Pendiam , tapi bila dah rapat mengalahkan mulut murai =)
  • Seorang yang pantang dicabar

PERSONALITI SI PEMAKAI JAM DI TANGAN KIRI .


(gambar sekadar hiasan , jangan pertikaikan =P)
  • Hatinya lembut . 
  • Anginnya cepat panas dan cepat sejuk .
  • Suka membuat lawak bodoh .
  • Dia juga suka tersenyum walau apa pun masalah yang dia hadapi .
  • Pantang dicabar ,
  • Fikirannya sangat sukar difaham oleh orang lain .
  • Bila marah , barang disekelilingnya akan dihancurkan .
  • Hanya akan marah pada orang yang buat hal dengannya .

Haa .. Sekian sahaja "pemberitahuannya" . Hehehe .. Betul ataau tak tu , tepuk dada tanyalah selera . Lagipun , benda nie just for fun mungkin ada betulnya , mungkin juga tidak . Bagi Yana , selaku pemakai jam di tangan kiri . Yana akui semua kenyataan di atas adalah betul .. Yana memang cepat marah , dan cepat jugak sejuknya . Yang part  hancurkan barang tu pun betul jugak . Hahaha ..
Sekian sahaja yaa .. Terima kasih kepada mereka yang sudi meluangkan masa membaca entri Yana nie yaa .. Selamat malam ~









You may also like

8 comments:

  1. " adik " suka pakai tangan kanan. heheh

    lalala

    ReplyDelete
  2. kak ana pakai belah kiri lyana hihi :)

    ReplyDelete
  3. hahaha.. ada juga betulnye.. hati kering a.k.a heartless.. for fun boleh le caya benda cmni..

    ReplyDelete
  4. @ubai ismail hahaha .. so mcm mana "adik" ciri2 kat atas tu ada tak yg kena ? hehehe

    ReplyDelete
  5. @anajingga hehehe . kita samalah kak ana .. =)) ada gak yg kena .. eh rasanya semua kena ngan yana =PP

    ReplyDelete
  6. @Ahmad Hasif yuppp .. just for fun .. suka2 hiburkan hati hehehe .. no heart feeling ya =))

    ReplyDelete
  7. dah lama tak pkai jam.. heheheh

    ReplyDelete
  8. kak ana pakai belah kiri lyana hihi :) .

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^