L ♥ I's Stories: Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

/
5 Comments
September 23, 2016

Beauty Box Giveaway by Sally Samsaiman!

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


(klik banner untuk join)

Hai semua , memandangkan sekali lagi Yana ketandusan idea untuk mengemaskini jurnal peribadi Yana nie . Jadi , Yana ambil keputusan untuk sertai GA nie memandangkan masih lagi berkesempatan . Hehehe ..

Okay , antara syarat yang dikenakan , Yana harus bercerita mengenai produk yang sedang Yana guna atau Yana suka .. Yana nak cerita mengenai produk yang Yana gunalah , senang sebabnya Yana dah guna dan Yana tahu kesannya terhadap wajah Yana hehehe .. 

Sekarang Yana sedang menggunakan produk pencuci muka daripada Olay , sebab Yana memilih Olay . Pencuci muka Olay dilengkapi dengan 7 formula mengawal proses penuaan kalau Yana tak salah .. (hehe malas nak pi amek belek apa fungsi dia tapi memang ada kena-mengena dengan pengawalan 7 tanda penuaan) . Buat masa nie Yana sangat-sangat berpuas hati dengan produk yang Yana guna sekarang .. Sekiranya ada produk yang jauh lebih baik dan dapat mengawal masalah kulit berminyak Yana nak sangat mencuba , sebab Yana mempunyai masalah kulit berminyak .. Huhuhu ..

Okay sekian sahaja nah Yana bercerita mengenai produk muka yang Yana guna .. Jemputlah join GA nie , tarikh tutup 26 September 2016 , sempat lagi nie .. Hee =))



You may also like

5 comments:

  1. husna setakat guna pencuci muka jaa.. nak konsisten guna mcm² produk nih melibatkan bajet.. dah keje nanti kita pikir.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. hai.bw dr ga yg sma.goodluck ye sis :)

    https://akuhanyagadiskampung.blogspot.my/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete
  3. Good luck
    http://ape-kinah.blogspot.com/2016/09/beauty-box-giveaway-by-sallysamsaiman.html

    ReplyDelete
  4. Hi!

    First of all, thanks sebab sudi join giveaway Sally…Senarai penyertaan dah pun Sally update dalam entri (http://www.sallysamsaiman.com/2016/09/senarai-penyertaan-beauty-box-giveaway.html) dan sekarang Sally tgh datang dan buat spot check!

    Hahahaha..ok tak…Sally gurau je…saje nak datang menjengah entri korang sesambil sedekah PV utk harini…Senarai pemenang akan Sally publish pada 2hb Oktober 2016 pada pukul 12.00 tengahari…Jangan lupa tengok siapa yang bertuah tu tau!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^