L ♥ I's Stories: MEGA GIVEAWAY BY BLOGGER'S FAMILY 2016

COPY

MEGA GIVEAWAY BY BLOGGER'S FAMILY 2016

/
8 Comments
November 07, 2016

MEGA GIVEAWAY BY BLOGGER'S FAMILY 2016


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


(KLIK BANNER UNTUK JOIN)

Bermula pada hari ini, Mega Giveaway buat pertama kalinya by Blogger's Family dibuat atas persetujuan 30 blogger yang menjadi ahli. Alhamdulillah, semuanya memberikan kerjasama dan saling memberi pendapat untuk menaikkan lagi B'sF..

Walaupun tidak seberapa tetapi dengan kerjasama ahli, in shaa Allah akan berjalan lancar. Giveaway ini berjalan selama sebulan. Sebulan guys.. Tunggu apa lagi , cepat cepat join. Bukan mudah tau ahli B'sF nak sponsor. Semuanya ada hadiah yang menarik. Cash, topup dan lain lain. Takkan taknak join? Rugi kalau tak join. Ahli B'sF bukan mudah nak sponsor tau. Ini peluang untuk hampa grab !

Antara hadiah yang bakal korang dapat ialah :-


Image result for topup

Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...

Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit

Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!


Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !

Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 

Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.

Kenapa Mega Giveaway? Sebab kami nak mencari ramai pemenang. Cuba teka berapa pemenang yang bakal kami umumkan? Haaa.. jawapannya lebih kurang 15 , 16 orang. Wahh peluang untuk hampa menang makin cerah dan cerah. Ayayai.. Kalau aku , dah join dah GA gempak macam nie. Tetapi sebab aku yang umumkan , so jom join cepat ! Cuba nasib cepat !

Tarikh tutup ialah pada 10/12/2016. Sebulan beb.. Semua akan diumumkan pada 11/12/2016. Pada tarikh 13/12/2016, aku final exam . Tengok aku still nak buat GA untuk hampa tau. Cepat join sebelum terlambat. Semua keputusan random.org .

Cepat join sebelum terlambat. After this giveaway, takdak GA by B'sF okay? Maybe tahun hadapan atau lambat lagi. Ini peluang hampa nak berebut hadiah tersebut. Ikut step dan MENANG !

Good luck , kesayangan.. 

(COPY PASTE =p)

Okay Yana nak mention ... Ermmm .. EINTAN NURFUZIE , HUSNA ZAHIDI



You may also like

8 comments:

  1. Banyaknya hadiahh. Goodluck yaaaaa

    theathra.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. goodluck, saya follow sini..

    http://nfhuzairi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. SINGGAH

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/mega-giveaway-by-bloggers-family-2016.html

    ReplyDelete
  4. dtg mlawat dr GA yg sma smbil fllw 294# =)
    wish u luck =D
    newbie lg, mohon support =)

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^