L ♥ I's Stories: CERITERA KAHWIN KAHWIN

CERITERA KAHWIN KAHWIN

/
2 Comments
December 12, 2016

CERITERA KAHWIN KAHWIN 

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Hai selamat malam semua kesayangan Yana .. Malam nie kita bersiaran lagi ye .. Hehehe .. Sejak dua menjak nie Yana banyak bercerita perihal kahwin , musim dia kan.. Hahaha .. Tak ada sebab-sebab lain tau .. Jangan salah faham .. =P

Kalau yang perasan , hari Sabtu hari tu bersamaan 10 Disember 2016 Yana ada attend wedding kawan sekolah Yana .. Hmm .. Kahwin dah dia kan .. Hee .. Alhamdulilah , jodoh awal .. Apa yang seronoknya bila attend kenduri kawan-kawan sekolah nie  ? Haa , masa nie lah kita nak jumpa balik kawan-kawan lama .. Sebab , kalau saja-saja nak jumpa agak susah sikit kan ?  Masing-masing sibuk dengan urusan masinng-masing .. Jom Yana belanja beberapa keping gambar semasa di majlis perkahwinan kawan sekolah Yana si Nadia tuu .. =P


Yana belanja gambar dengan banner pengantin dulu ya ? Haa , tula kawan Yana .. Kerja dia ? Entah , yang kena duduk dekat laut tu , Maritim ehh ? Hehehe =P


Kalau dah macam nie , tau dah kan mana satu pengantinnya ? Heheheh .. Yee , kat belakang tuu .. For the first time Yana tengok dia make up ... Cantik sangat . =))


Kali nie bersama groom as well .. Memang la orang kata bila jadik pengantin tak boleh pon nak makan sampai kenyang .. Kesian mereka .. Hehehe .. =P


Bersama junior dan cikgu-cikgu Yana =)




some selfie with groom and bride ♥ ♥


Okay , Yana tutup ye cerita hari Sabtu , Yana nak  cerita yang hari Ahad punya pulak .. =PP


Yana sibuk sebenarnya dua tiga hari nie dengan menghadiri majlis perkahwinan kawan-kawan Yana nie .. Sebab tu kalau ada whatsapp yang Yana lambat balas sebab nie lahh .. Cewaahh .. Bajet retiss pulak Cik Yana nie ye .. =P Haa , gambar kat atas tu senior Yana semasa di bangku sekolah .. Merangkap sepupu si baby tuu .. Hehehe .. Baby refer to makcik yang kat hujung sekali yang berselendang biru tuu ..


Some of activity wajib kami tiga serangkai .. Wahhhh .. Tua nya Yana kelihatan dalam gambar nie .. Huhu .. 



Seperti biasa Yana takkan lepaskan peluang selfie bersama bride.. Hehehe .. ♥ Bride sangat cantik ..


Permaisuri to be .. Ehhh .. =PP


Selepas kenyang makan nasi kenduri , kami ke port biasa kami la dekat Vision Park .. Hasrat Yana nak main buih sabun tu tercapai jugak akhirnya .. Hehehe ..


Terbukti kan bahawa Yana sangat teruja bila dah dapat main benda alah nie .. Hehehe .. =P


Tengok .. Kawan Yana turut tak melepaskan peluang main benda alah nie .. Hehehehe .. =P


Yang sorang nie pon sama teruja bila dapat main benda nie .. Heheheh .. =)) 


Okay , cukuplah sampai di sini Yana berceloteh .. Sejujurnya Yana sayang akan persahabatan nie .. Yana takmau lah cakap kawan till Jannah bagai sebab Yana tak tau di pertengahan jalan nanti apa nak jadi .. Yana harap sangat Dia pelihara persahabatan kami sampai bila bila .. Amin YRA ♥ Selamat malam semua .. 





















You may also like

2 comments:

  1. lama tak pi kenduri kahwin lepak lama lama macam ni...sekarang kalau pi kenduri abih makan sembang kejap terus menyusul pulang

    ReplyDelete
  2. ammoiii sempat lagi main buih belon tu. hehe aina paling xsuka gi kenduri kawin. xthu knp tapi memng dri kecik liat nk pegi.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^