L ♥ I's Stories: Yana Nak Bagi Tanya Soalan

COPY

Yana Nak Bagi Tanya Soalan

/
16 Comments
December 25, 2016

Yana Nak Bagi Tanya Soalan



ASSALAMMUALAIKUM WBT .

Haiii semua .. Tiba-tiba kan Yana terasa nak bagi kawan kawan Blogger Yana , pembaca blog Yana sesapa sajalah .. Kalau ada satu soalan nak tanya .. Silakan .. In shaa allah Yana akan jawab dengan sejujurnya .. Tak kisah soalan apa pon .. Tapi pastikan beradab ye .. Nak tanya bila Yana nak kahwin pon boleh .. Yana tak marah dah .. Hehehe .. Okay lah , mai tanya maii .. Yana pi tidoq dulu .. Nanti Yana akan jawab .. =)



You may also like

16 comments:

  1. Nak kawin dengan siapa ? hehehe

    ReplyDelete
  2. Nak tanya ni... Dah makan ke belum ? 😁😁

    ReplyDelete
  3. wow leh tanya....akak suka sapa? hahahah...

    ReplyDelete
  4. ok, nk tanya 1 soalan ni..
    apa hukum mim mati bertemu dengan huruf ba'... ?
    hehehe

    ReplyDelete
  5. @ubai ismail hahaha amboii "dek" soalan mu .. Ofcoz la nak kahwin dengan seorang lelaki yang mpunyai ciri2 suami mithali yg mampu lead family dia ke jalan yg dredhai =)

    ReplyDelete
  6. @Dunia Zumal heheheh .. Dinner blom lagi zumal .. =)

    ReplyDelete
  7. @lokman amirul hahaha .. Soalan cepu mas .. Aaa memandangkan soalan lokman universal , so yana jawab pon secara universal jugal laa .. Yana suka org yg selalu ada bila dperlukan , slalu bg kata2 smangat every time yana down .. =)

    ReplyDelete
  8. @Pha Is hahaha .. Mentang la dulu sekolah agama .. Ermmm .. Ikhfak Syafawi kottt .. =P

    ReplyDelete
  9. Nak tanya soalan hihi

    Kenapa suka pink ?

    ReplyDelete
  10. @lyana ishak saya pun x ingat dah sebenarnya.. tapi bila check balik, betul la tuh..hehehe

    ReplyDelete
  11. nak tanya..job review berbayar bila nak dapat..kihkih

    ReplyDelete
  12. nak tanya.. Bila yana nak ke blog NH

    ReplyDelete
  13. @PERMATABIRU hahhaah sebab pink tu comel ♥♥

    ReplyDelete
  14. @Normi Nieza hahahaha dah dapat tu , payment je xmasuk lagi =P

    ReplyDelete
  15. @Nilam Himawari hahahha sekarang gak Yana singgah =P

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^