Yana Nak Bagi Tanya Soalan

Sunday, December 25, 2016

Yana Nak Bagi Tanya Soalan



ASSALAMMUALAIKUM WBT .

Haiii semua .. Tiba-tiba kan Yana terasa nak bagi kawan kawan Blogger Yana , pembaca blog Yana sesapa sajalah .. Kalau ada satu soalan nak tanya .. Silakan .. In shaa allah Yana akan jawab dengan sejujurnya .. Tak kisah soalan apa pon .. Tapi pastikan beradab ye .. Nak tanya bila Yana nak kahwin pon boleh .. Yana tak marah dah .. Hehehe .. Okay lah , mai tanya maii .. Yana pi tidoq dulu .. Nanti Yana akan jawab .. =)

You Might Also Like

16 comments

  1. Nak tanya ni... Dah makan ke belum ? 😁😁

    ReplyDelete
  2. wow leh tanya....akak suka sapa? hahahah...

    ReplyDelete
  3. ok, nk tanya 1 soalan ni..
    apa hukum mim mati bertemu dengan huruf ba'... ?
    hehehe

    ReplyDelete
  4. @ubai ismail hahaha amboii "dek" soalan mu .. Ofcoz la nak kahwin dengan seorang lelaki yang mpunyai ciri2 suami mithali yg mampu lead family dia ke jalan yg dredhai =)

    ReplyDelete
  5. @Dunia Zumal heheheh .. Dinner blom lagi zumal .. =)

    ReplyDelete
  6. @lokman amirul hahaha .. Soalan cepu mas .. Aaa memandangkan soalan lokman universal , so yana jawab pon secara universal jugal laa .. Yana suka org yg selalu ada bila dperlukan , slalu bg kata2 smangat every time yana down .. =)

    ReplyDelete
  7. @Pha Is hahaha .. Mentang la dulu sekolah agama .. Ermmm .. Ikhfak Syafawi kottt .. =P

    ReplyDelete
  8. Nak tanya soalan hihi

    Kenapa suka pink ?

    ReplyDelete
  9. @lyana ishak saya pun x ingat dah sebenarnya.. tapi bila check balik, betul la tuh..hehehe

    ReplyDelete
  10. nak tanya..job review berbayar bila nak dapat..kihkih

    ReplyDelete
  11. nak tanya.. Bila yana nak ke blog NH

    ReplyDelete
  12. @Normi Nieza hahahaha dah dapat tu , payment je xmasuk lagi =P

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^