L ♥ I's Stories: Free Skin Care Class

COPY

Free Skin Care Class

/
1 Comments
January 17, 2017

Free Skin Care Class 


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua , pada hari Ahad lepas Yana ada join satu free skin care class .. Sejujurnya , Yana tak adalah pandai sangat  dalam menata rias wajah nie .. Yana tau yang biasa-biasa saja .. Dalam Yana taw pon ada jugak salahnya .. Hehe .. Bila dah attend class nie baru Yana tau macam cara yang sebetulnya untuk menjaga kulit wajah .. 


Nak dijadikan cerita Yana dapat tau mengenai kelas nie daripada kawan Yana .. Yana tak kisah lah siapa yang nak bagi penerangan mengenai kecantikkan dekat kelas nie .. Once Yana masuk , tiba-tiba person yang nak bagi talk tu mai dekat Yana sambil bagi borang untuk diisi , dia tanya Yana dulu sekolah mana , sekolah rendah pulak tu .. Hehehe .. Yana pon hairan , dalam ramai-ramai kenapa Yana yang ditanya .. Rupa-rupanya tu cikgu Yana masa sekolah rendah .. Alahai , malunya Yana tak kenai cikgu siap salah teka lagi .. 


Sepanjang dalam kelas tu Yana dan yang lain-lain diajar untuk lembutkan tangan dengan menggunakan produk kecantikkan daripada Mary Kay .. Yana macam dah jatuh cinta dengan produk nie , tapi .... Hahaha tak mampu nak memilikinya lagi =P Ada juga feeback negatif daripada beberapa pengguna , mungkin dia tersalah ambil produk takpon beli secara atas talian tanpa berjumpa dengan perunding pakar ,, Wallahualam  lah , sebab Yana sendiri tak pernah cuba , Yana tengok cikgu Yana lawa je pon hee ..


Selepas dah attend kelas nie jugaklah baru Yana tahu yang wanita yang berusia 25 dan keatas dah sewajarnya tukar produk skin care daripada yang untuk remaja ke produk wanita dewasa yang mengandungi anti aging .. Tapi , Yana dah lama tukar sebab Yana saja-saja nak cuba Olay .. Hee



Haa , nie laa cikgu yang Yana cakap tu .. Hehe .. Dulu cikgu lain , sekarang dah lain sebab tu Yana failed to recognise her .. ♥


Bersama dengan semua peserta kelas kecantikkan nie .. Sebenarnya , tujuan Yana tulis entri nie bukan untuk kongsi tips kecantikkan .. Cuma nak kongsi penglaman Yana hadiri kelas nie ja sebab nie kali pertama Yana attend kelas macam nie .. In shaa allah ada masa nanti Yana kongsi ehh beberapa tips kecantkkan yang Yana tau hee ♥







You may also like

1 comment:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^