L ♥ I's Stories: KBBA9 Hoodie Edisi Terhad

KBBA9 Hoodie Edisi Terhad

/
4 Comments
January 31, 2017

KBBA9 Hoodie Edisi Terhad 


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semuaaa .. Yana tahu ada yang masih bercuti dan ada yang sudah mula bertugas .. Apa-apa pon Yana ucapkan selamat bertugas dan selamat bercuti kepada awak-awak semua yee .. Okay , memandangkan sekarang Yana agak lapang .. Jadi , Yana bercadang nak tulis serba sedikit mengenai hoodie yang Yana terima daripada KBBA9 .. Dah dekat sebulan atau dah lebih kot Yana terima hoodie tu .. Sekarang baru Yana ada idea nak menulis pasai nie hee .. 


Tadaaaa !! Nie lah hoodie nyaaa .. Elok kann ? Lagi elok kalau Yana pakai .. Hahaha ! Cewahhh perasannyaa .. =P Okay , hoodie bagi Yana sangat selesa .. Masa Yana pakai nie cuaca tak ada lah sejuk pon .. Yana pakai sebab nak ambil  gambar jer .. Tapi , Yana tak ada berpeluh rasanya even Yana pakai baju dua lapis long sleeve lagi tau kat dalam tu .. Hee .. Oh yaaa !! Sebelum Yana lupa , Cosmoderm merupakan salah satu penaja hoodie nie untuk semua ahli Kelab Blogger Ben Ashaari (KBBA9) ..


Okay , nie gambar dari depan .. Cantik takkk ?? Gilerr tak cantik kan ?? Hehehe .. Yana  pakai saiz S .. Cun-cun dengan badan Yana , tak terlalu besar ataupun kecil .. Nampak tak ada tulis Cosmoderm kat depan tu ??  Terima kasih Cosmoderm !! =)


Alang alang nak posing biar habis habisan .. Hehehe .. Maklumlah hati terigin nak jadi model ,  tapi tak ada sapa sudi nak ambil sebab ketot .. Hee .. Hoodie tak ada jual kat mana-mana lagi tau ? Nanti-nanti kalau dah ada Yana bagitau dekat Yana punya sosial media yaa =)


Cewwahhhh .. Acah-acah betul tau seketul Yana nie .. Hehehe .. =P


Okay ,, let's meet my posing partner .. Hahaha !! Kalau nampak gambar Yana yang segak-segak tu nie lah camera woman nya .. Kami memang ada hobi yang sama .. Swafoto dan bergambar .. Bagi pi la tempat mana pun , pasti kami akan berjaya hasilkan gambar yang menarik .. Eh yaka ?? Okay , Yana perasan hee .. Cukuplah sampai sini yee , nanti Yana sambung celoteh lagi =))







You may also like

4 comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^