Menangi Hadiah Lebih Daripada RM 10,000 Hanya Dengan Selfie .

Sunday, January 08, 2017


Menangi Hadiah Lebih Daripada RM 10,000 Hanya Dengan Selfie .



ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semuaaaaa .. Hahaha .. Sapa takmau kan dapat hadiah worth more than RM 10,000 hanya dengan selfie kan ? Orang gila kalau dia pandai pun dia mau .. Hee ..  Mesti semua nak tau kan macam mana caranya untuk berpeluang memenangi hadiah tersebut kan ? Jadi , janganlah baca entri Yana sekerat jalan jer .. Bacalah sampai habis nahh .. =P

Kalau anda semua nie aktif dekat Facebook , mesti ada nampak antara kawan-kawan anda yang bercerita mengenai MyTOWN Shopping Centre yang bakal dibuka pada awal tahun 2017 .. Bangunan MyTOWN Shopping Centre betul-betul bersambung dengan IKEA Cheras .. Jadi , dah tau kan lokasinya ? Nanti dah officially dibuka jangan lupa pii tau .. =)


Tadi Yana ada bagi tau kan yang dengan hanya selfie kita boleh memenangi hadiah lebih daripada RM 10,000 ? Sebenarnya MyTOWN yang akan menawarkan hadiah tersebut untuk kita menangi =) .. Caranya sangat-sangat mudah .. Bagaimana ? Jom baca di bawah :- 

Cara - cara untuk join :

1. Pergi ke website : www.gooseyselfie.com.my
2. Klik "Join Now"
3. Sekarang, tekan "Start"
4. Pastikan login ke Facebook anda sendiri
5. Lepas tu nanti dia akan tanya soalan, awok  jawab jer la lepas tu tekan "Confirm"
6. Kemudian upload gambar yang sedia ada atau snap yang terbaru dengan menggunakan kamera phone atau webcam anda dan sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar tersebut.
7. Dah siap ? Klik "Submit" !
8. Dan share ke Facebook anda dengan menggunakan #GOOSEYSELFIE

Haa , kan Yana dah kata tadi senang jer caranya .. Untuk pengetahuan anda pada setiap minggu 10 orang pemenang akan dipilih .. Kalau nak tau anda terpilih atau tak , nanti boleh tengok di :-

Facebook Fan Page : -


Bila anda semua dah joined janganlah lupa seru kawan-kawan , sepupu sepapat , makcik makcik , pakcik pakcik sesiapa sajalah untuk sertai bersama anda contest selfie yang dianjurkan oleh MyTOWN Shopping Centre nie .. =) 

#GOOSEYSELFIE

(Klik Untuk Sertai ) > JOM JOIN !! 

Nahh sekali Yana join ber pic2 hahahahaha jangan lupa letak #GOOSEYSELFIE ) .. Apa tunggu lagi tu ? Cepatlah pergi sertai bersama Yana heheheh .. Lambat-lambat nanti melepas haaa .. Squad Yana salah satunya : LUCY GOOSEY .. Anda ?? 



Terima kasih pada yang sudi membaca =))




You Might Also Like

3 comments

  1. Wahhh menarik handiah niii.... Boleh join nanti.. hiks

    ReplyDelete
  2. Assalam..

    Waa Sis mcm nak join laa hahahaha
    Mcm best je, hadiah pun perghh..jomm kta join!

    ReplyDelete
  3. kita pun dah #gooseyselfie. nak gak menang rm10k tu!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^