L ♥ I's Stories: Jadi Cantik Hanya Dengan Susu Kambing i-Sihat Premium Berry

Jadi Cantik Hanya Dengan Susu Kambing i-Sihat Premium Berry

/
6 Comments
March 14, 2017

Jadi Cantik Hanya Dengan Susu Kambing i-Sihat Premium Berry 


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


i-sihat , susu kambing premium berry i-sihat , premium berry , cantik dengan susu kambing , premium berry , vachoc , susu kambing asli

Amboii .. Amboi nampak saja perkataan cantik terus laju ja kan buka link nie .. Okay mai sini Yana nak bercerita mengenai  susu kambing i-Sihat nie .. Produk susu kambing i-Sihat nie ada tiga perasa berbeza iaitu susu kambing asli , susu kambing VACHOC dan Premium Berry  .. Susu kambing Premium Berry menjadi pilihan hati Yana .. ♥♥ Sebelum Yana ulaskan dengan lebih lanjut mengenai susu kambing i-Sihat nie .. Yana yakin mesti ramai akan cakap eh susu kambing ada bau lah , tak selera la nak minum .. Haa , betul tak ? Tapi kalau dengan susu kambing i-Sihat in shaa allah tak ada langsung bau hamis , sedap lagi ada lahh ..

i-sihat , susu kambing premium berry i-sihat , premium berry , cantik dengan susu kambing , premium berry , vachoc , susu kambing asli
SUSU KAMBING i-Sihat PREMIUM BERRY

Okay , jom kembali kepada topik utama Yana ye .. Yana memilih susu kambing Premium Berry .. Sebab dalam susu kambing Premium Berry nie mengandungi Vitamin C yang membantu mencantikkan wajah dan meningkatkan ketahanan tubuh .. Kulit akan kelihatan berseri-seri dan sangat awesome .. Yana sendiri dah alaminya sendiri kulit Yana dah semakin okay kalau nak dibandingkan dengan sebelum nie .. Sebelum nie kulit Yana agak kusam dan pori kulit muka Yana agak besar selepas Yana amalkan minum susu kambing Premium Berry daripada i-Sihat nie alhamdulilah pori-pori semakin mengecil .. =)

i-sihat , susu kambing premium berry i-sihat , premium berry , cantik dengan susu kambing , premium berry , vachoc , susu kambing asli
SUSU KAMBING i-Sihat PREMIUM BERRY


Selain itu , susu kambing i-Sihat Premium Berry juga mengandungi antosanin dan antioksidan dari ekstrak beri yang membantu menajamkan mata .. Sebelum Yana lupa kolagen dan melatonin yang tinggi dari ekstrak sakura juga terdapat dalam susu kambing i-Sihat nie .. Kolagen memmbantu memperbaiki masalah kulit dan rambut serta menambahkan keanjalan kulit dan bertindak sebagai anti penuaan .. Kulit akan tampil sekata dan flawless ! Haa , taknak ke kulit cantik ?? =) Siapa yang sesuai untuk minum susu kambing Premium Berry daripada i-Sihat nie ?? Okay , mai sini Yana nak bagi tau ..  Susu kambing Premium Berry sesuai untuk lelaki dan wanita .. Susu ini mengandungi khasiat tinngi semulajadi yang mampu menguatkan tubuh badan , menambahkan tenaga , meningkatkan sistem imunisasi badan , membantu mengurangkan kolestrol , membantu mengurangkan stress dan yang terakhir nie memang sangta sesuai dengan Yana iaitu membantu mendapatkan berat badan yang ideal sebab sekarang Yana underweight .. Jadi , dengan adanya susu kambing Premium Berry daripada i-sihat bolehlah Yana memiliki berat badan yang ideal ..

SUSU KAMBING i-Sihat VACHOC


(gambar kredit : miss zyaroses)

Haa ,, Yana tau tak semua suka perisa Berry kan ? Mungkin ada yang suka perisa coklat .. Di sini Yana sarankan kepada penggemar perisa coklat untuk memilih susu kambing VACHOC .. Okay dekat bawah nie antara khasiat yang terkandung dalam susu kambing VACHOC .. 
  • Meningkatan kesihatan dalaman dan luaran bagi yang ingin sihat dan kau yang kurang sihat
  • Sistem penghadaman dan usus bertambah baik
  • Tidak menyebabkan alahan kerana bersifat alkali
  • Daya ingatan dan kecergasan dapat ditingkatkan
  • Daya tahan tulang, gigi, otot, sel kulit, saraf dan sistem imunisasi dapat dikuatkan.

SUSU KAMBING i-Sihat ASLI


Oh yaaa ,, mungkin juga ada antara kita yang tak suka perisa tambahan dan lebih menggemari perisa asli .. Jangan risau i-Sihat semestinya mempunyai susu kambing asli .. Apakah khasiatnya ? Jum Yana cerita secara ringkas ye .. =) 


  • Meningkatkan daya ingatan, kepekaan, dan kecerdasan minda (IQ-EQ)
  • Meningkatkan daya ketahanan badan (imunisasi) dan fungsi tulang, gigi, otot, sel kulit dan sel saraf
  • Bersifat alkali dan tidak menyebabkan alahan
  • Mencegah anak dari demam kuning, ekzema, sembelit dan pembentukan lendir
  • Menjana lebih banyak susu ibu yang berkualiti
  • Meningkatkan paras Hb ibu mengandung
  • Sangat baik untuk sistem penghadaman dan usus
  • Diperkaya dengan nutrisi yang amat penting untuk kesihatan badan
  • Melalui prosedur pemprosesan berteknologi tinggi dan terbaik untuk mengekalkan kualiti, nutrisi dan khasiat semulajadi susu.
  • Sesuai untuk semua peringkat umur
Okay , dekat bawah nie Yana kongsikan antara testimoni susu kambing i-Sihat ye ..










Haa , dah banyak kot testimoni yang dah berjaya lagi boleh dipercayai yang Yana kongsikan dekat sini .. Tak nak ke cuba ? Nak Yana cantik sorang-sorang saja ? Jom lah kita cantik sama-sama .. Macam mana nak dapatkan ? Sekejap ye Yana bagi details ..



Hotline : 019 2020 911

Erm , kalau Yana nak belanja sikit video noob Yana buat boleh tak ? Hahaha .. Jangan kecam tau .. Budak baru nak belajar kot =)


Selamat malam semua .. Jangan lupa ya dapatkan susu kambing Premium Berry daripada i-Sihat nie untuk diri anda ye =)






You may also like

6 comments:

  1. Banyak pulak manfaat susu kambing ni kan! Hehehe

    ReplyDelete
  2. Fuh..> memang menyelerakan susu kambing..

    ReplyDelete
  3. ada perisa strawberi..wowo menarik

    ReplyDelete
  4. Susu kambing ada macam-macam perisa ya sekarang nie..

    ReplyDelete
  5. susu kambing alaf baru isihat ni...perisa pun rare rare...yg pasti vachoc pilihan hati.....
    #dendokpilahnogoghi9
    #0182234045

    jom dapatkan sekarang!!!!1

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^