L ♥ I's Stories: Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest

/
6 Comments
March 05, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest .


ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Hai semuaaaa .. Beberapa hari lalu Yana ada dapat invitation untuk join Lazada Birthday Blogger Contest .. Jadi , Yana pun decided untuk sertainya jugak .. Eleh , bukan susah mana pun nak join .. Apa kata rakan-rakan blogger Yana yang lain pun cubalah sertai .. Hadia-hadiah dia best tau ..
Cara - caranya sangat senang .. Meh , Yana nak bagitahu .. =)

Oh ya , sebelum Yana bagitahu cara-cara nak sertai .. Yana nak bagitahu contest nie sebenarnya bersempena dengan ulangtahun Lazada yang ke lima .. Happy birthdayyyyyy Lazada .. Opps , nie bukan wishes Yana untuk contest nie .. Nanti Yana akan sediakan proper wishes for Lazada's 5th birthday ,,

Okay , nie jawapan untuk soalan yang ditanyakan ..

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
- Hmm , apa yang Yana suka dengan Lazada ? Pertama sekali , barang-barang dekat Lazada sangat berpatutan dan murah harganya berbanding dengan jualan online yang lain .. Barangnya sangat berkualiti , cantik and etc .. Sangat mudah berurusan beli dengan Lazada , barang diterima dalam keadaan yang baik ..

b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)

- Pineng PN983s 10000mAH Lithium Polymer Slim Power Bank Pink .



- Mango Leather Square Design Handbag (Beige)




- GTE Eye Shadow Palette


c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 

- Erm , nak improve eh ? Buat masa sekarang Lazada dah okay .. Tapi , kalau nak improve lagi mungkin dari segi masa penghantaran sebab masih ada dua ke tiga barang yang Yana beli COD masih tak sampai lagi dekat tangan Yana dan mungkin pelbagaikan pilihan produk .. Yana rasa yang tu sahaja yang perlu diperbaiki buat masa ini ..

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

- Okay , my birthday wish for Lazada Malaysia , happy 5th birthday .. May Lazada will "grow" more and more .. So , you can be the best online shopping ever .. Hopefully , Lazada can give a little present for their regular customers .. Last but not least , I wish the best of everything will comes forward to this awesome online shopping ever .. (err excuse my bad english ya)

Cara untuk menyertai :-

How to Join – Lazada Birthday Blogger Contest


1. The contest runs from 1st March until 23 March 2017 (11.59pm). 

2. Each contestant (blogger) has to write a post and answer these questions on his/her blog post: 

a. What do you love about Lazada Malaysia? 
b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products) 
c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 
d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

3. The Article must contain screenshots and links to the Lazada product listing pages for the three products mentioned in point 2.b (the "Top Product Picks" post). 

4. Contestants are required to submit the link to their post via e-mail to contest@lazada.com.my with the subject titled: Lazada Birthday Blogger Contest 

5. Winners will be selected at random. 


Prizes – More Participants More Winners



Depending on the overall number of participants there will be either 10, 20 or 30 winners: 

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 


Haaa , cara dan hadiah telah Yana nyatakan dalam entri nie .. Jadi , tunggu apa lagi ?? Jom lah kita join ramai-ramai .. Nak ke Yana menang sorang-sorang ?? =P Doakan Yana berjaya yaa .. ♥♥ Pada yang berminat nak sertai tu , tak perlu cari merata link nya .. Klik sahaja dekat bawah  nie ye untuk penerangan lanjut mengenai contest nie ..





You may also like

6 comments:

  1. Yang top 3 items tu kita kena beli ke macam mana? macam menarik juga contest ni! rasa nak join laaa

    ReplyDelete
  2. nanti nak join jugak. aduh semua nanti2 tapi tataw bila ni

    ReplyDelete
  3. nak join jugak laaaa macam best je

    ReplyDelete
  4. gud luck yana will join u hehe

    ReplyDelete
  5. Good Luck sis..

    Pilihan yang cukup menarik..

    Ikhlas Dari
    Along Misuari

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^