L ♥ I's Stories: Tiga Tempat Menjadi Idaman Hati

Tiga Tempat Menjadi Idaman Hati

/
3 Comments
March 17, 2017

Tiga Tempat Menjadi Idaman Hati

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Haiii .. Selamat malam .. Sebenarnya mood Yana kelaut sikit malam nie .. Nak update dengan takmau sama banyak ja .. Bila period cramps memang macam nie .. Malas segala-galanya .. Okay , malam nie Yana nak share mengenai tiga tempat yang menjadi idaman hati Yana dari dulu lagi .. Nak tahu tak ? Kalau nak tahu jemput la baca sampai habis .. =)



Tempat pertama yang menjadi pilihan hati Yana ialah Jepun .. Yaa , negara matahari terbit .. Dah lama Yana teringin nak pi sana ..  Sebabnya ? Sakura .. Yana teringin nak pegang bunga sakura , nak tengok dan nak bau bunga sakura tu .. Hm , cantik jer Yana tengok dalam gambar .. Sekiranya berpeluang nak sangat Yana ke sana .. Yana nie penggemar warna merah jambu .. Nak pula bunga sakura berwarna merah jambu lagi bertambah laa sukanya Yana kepada bunga sakura  .. 


Tempat kedua  yang menjadi pilihan hati Yana tak lain dan tak bukan , Paris semestinya .. Bila kita bercakap mengenai Paris mesti teringat akan Eiffel Tower .. Okay , motif utama Yana nak ke Paris sebab Eiffel Tower nie saja .. Yana  nak ambil gambar di hadapan menara nie yang menjadi lambang cinta la kononnya .. Hehehe .. Yana tak tahu kenapa nak sangat hati ini ke sana semata-mata kerana Eiffel Tower ... =)



Okay , last but not least tempat ketiga yang menarik hati ini untuk pergi ke sana ialah Dubai .. Okay , seriously Yana tak pasti kenapa tapi Yana nak juga pergi mungkin Yana terpengaruh dengan cerita FF7 agaknya .. Masa mereka buat penggambaran dekat sana terus Yana terasa nak pergi .. Sebab Dubai nampak cantik di mata Yana .. Kalau Yana tak salah , Dubai juga merupakan syurga membeli belah .. Memang kenalah dengan minat Yana .. Hehehe ..

Okay , sekian saja perkongsian Yana mengenai tiga tempat yang menjadi idaman hati Yana .. Harap sangatlah suatu hari nanti Yana berpeluang menjejakkan kaki Yana  dekat ketiga-tiga tempat nie .. ♥


You may also like

3 comments:

  1. MOga murah rezeki yana . Dapat travel tempat2 yang yana impikan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn .. Terima kasih CCL ♥♥

      Delete
  2. Jepun mmg 1 in place in my list. Gtu hehe

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^