L ♥ I's Stories: Curtis Crest di The Habitat Bukit Bendera

COPY

Curtis Crest di The Habitat Bukit Bendera

/
8 Comments
April 10, 2017

Curtis Crest di The Habitat Bukit Bendera

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semuaaa .. Pernah pergi Bukit Bendera ?? Bila last pi ? Izinkan Yana menulis dengan loghat utagha Yana naa .. Haa , kalau Yana ditanyakan soalan tu .. Last Yana pi Bukit Bendera masa Yana sekolah rendah dulu .. Hahaha .. Cuba bayangkan berapa puluh tahun dah berlalu .. Nie Yana dengar kata sekarang dekat Bukit Bendera ada Curtis Crest .. Ala , yang macam dekat Langkawi tu skywalk ehh nama dia ? Apa apa sajalah meh Yana belanja gambar yang Yana ambil daripada page Penang Kini .. 


Haa nie lah dia Curtis Crest di The Habitat Bukit Bendera .. Cantik view dia .. Yana nie spesies yang gayat tak tahu lah sanggup ke tidak nak "mendaki" tangga-tangga untuk sampai ke puncak .. Hehehe .. Sebenar nya Yana tak sampai lagi sini .. Tempat nie dah masuk dalam wishlist Yana tahun nie .. Harap dapatlah pi . Huu , bertahun dah tak pi nama saja orang Pulau Pinang .. Hee ..


Hmm , agaknya dari atas boleh tengok satu Pulau Pinang kot .. Yana nak cerita lebih pun tak boleh sebab Yana tak pi lagi .. In shaa allah nanti kalau Yana dah pi , Yana update tau .. 


Macam tu rupanya tanggga untuk "mendaki" ke puncak Curtis Crest tu .. Takda lah extreme sangat .. Cewahhh berlagaknyaaa saya =P .. Kita tengok nanti kalau Yana pi berjaya atau tidak sampai ke puncak hehehe ..


Serius cantikkan ? Kepada bakal pengantin kalau nak kan gambar yang rare cer pi buat photoshoot kat atas nie .. Hehehe .. Okay la sampai sini sajalah entri Yana pada malam nie .. In shaa allah nanti kalau Yana dah sampai Yana update kat ampa naaa .. =) Selamat Malam ~





You may also like

8 comments:

  1. jom2 ! hehe

    nak msuk ni berapa ringgit eh ? sama lah last pi bukit bendera time sekolah rendah gak. hehe

    ReplyDelete
  2. menarik... cantik pemandangan situ tapiiii gayat jugak..

    ReplyDelete
  3. wahh bestnyaaaa. nak masuk wishlist jugak

    ReplyDelete
  4. baru dua minggu lepas pergi.....time tu xbkk lagi ke sbb xperasan T.T

    ReplyDelete
  5. saja jaaa Penang Hill ni dok tambah tarikan.. tahun ni tak sampai lagi hehe.. soon !!

    ReplyDelete
  6. wah, bestnya... Ni kat belah mana ni yana? naik dulu tak de lagi ni...

    ReplyDelete
  7. Last pi tahun lepaih kot tak silap. Laaa paseipa baru ada benda ni. Nak pi jugaakkk!!! Nanti dah pi, update na! Hehe.. Hmm, tapi kena naik tangga banyak, letih jugak tuh! Tapi kalau sambil dok mendaki sambil selfie selfie, lupalah letih tu. Lagi-lagi bila dah sampai atas tengok view cantik, legaaa... 😁

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^