L ♥ I's Stories: Nak Jimat ? Jom Shopping Dengan Shopback

Nak Jimat ? Jom Shopping Dengan Shopback

/
3 Comments
May 31, 2017

Nak Jimat ? Jom Shopping Dengan ShopBack

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua ... Okay Yana nak tanya nie , pernah tak dengar mengenai ShopBack ? Haa , ada yang pernah dan ada yang baru pertama kali tahu mengenai ShopBack nie .. Okay , mai sini Yana nak cerita sedikit sebanyak mengenai ShopBack .. ShopBack merupakan satu laman web yang menyelamatkan kaki shopping online mendapat cashback atau pulangan tunai yang mana ianya akan menjimatkan perbelanjaan online awak semua .. ShopBack menawarkan lebih penjimatan .. Oh ya , ShopBack juga merupakan perkhidmatan yang sah dan mereka telah ditubuhkan bukan sahaja di Malaysia , Singapura , Filipina dan India malah akan berkembang ke seluruh Asia tidak lama lagi .. Dekat sini Yana nak bagitau yang ShopBack merupakan cara yang bijak untuk membeli-belah ..


Hm , antara jenis barangan yang boleh didapati di ShopBack adalah seperti berikut :-

  1. Automotive & Gadgets
  2. Dining
  3. Electronics
  4. Fashion
  5. General
  6. Groceries
  7. Health & Beauty
  8. Home & Living
  9. Kids, Babies & Mothers
  10. Lifestyle
  11. Sports & Outdoors
  12. Travel
  13. Internet Plans

ShopBack mampu memberi pulangan sehingga 30% tau .. Haa sapa yang nak bagi cashback yang macam nie setiap kali kita shopping ? Bagaimana caranya ? Okay , macam nie setiap barangan yang dijual oleh ShopBack akan diberi komisyen oleh penjual .. Jadi dari komisyen ini ShopBack memberi ganjaran kepada pembeli yang melalui laman sesawang shopback.my ..


Yana nie kan , membebel panjang berjela-jela pasai Shopback nie .. Takda la pulak kan Yana cerita macam mana nak sign up bagai .. Huhu .. Okay caranya macam nie :-

  • First thing first , sila masuk ke laman web ShopBack terlebih dahulu ..
  • Then , daftar .. Kalau nak senang daftar saja guna akaun Facebook awak .. Tapi , kalau nak email pon boleh macam biasalah isi email dan kata laluan sekali ye ..
  • Haa , bila dah selesai semua tu bolehlah awak semua pilih lebih daripada 500 tempat shopping online tau yang merangkumi fesyen , pelancongan , makanan & minuman , elektronik dan bermacam-macam lagi ..
Okay mungkin penerangan Yana tak berapa nak jelas , apa kata tengok video yang Yana sediakan kat bawah nie .. Kalau awak ada lazada voucher pon boleh digunakan tau dengan ShopBack .. Dah alang-alang usha Shopback nie jangan lupa terjah Fashion Valet sekali yer ,, 


Haa sapa cakap susah dengan ShopBack nie ? Senang saja kan ? Okay dah Yana ajar semua dah apa kata awak semua pi la cuba .. Alang-alang nak raya nanti apa kata shopping online saja di ShopBack sambil membeli sambil menebus semula cashback tak ke untung tu ? Okay lah sampai sini saja .. Yana pon nak pi usha-usha baju raya nie .. =) Oh ya , kalau nak shopping untuk hari raya ShopBack ada buat promosi tau klik je dekat perkataan hari raya tu automatik akan terus ke laman web nya .. Selamat mencuba semua .. 





You may also like

3 comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^