L ♥ I's Stories: Hadiah yang Istimewa Buat yang Teristimewa

Hadiah yang Istimewa Buat yang Teristimewa

/
17 Comments
July 27, 2017


Hai semua .. Sekali lagi kita bersiaran .. Hadiah yang Istimewa Buat yang Teristimewa .. Okay , Yana nak tanya awak kalau nak hadiahkan seseorang pada hari istimewanya selalu beli apa dan dekat mana ? Kedai hadiah ? Tak rasa ke benda tu common sangat dan berkemungkinan besar orang lain pun memilikinya ? Haa , okay dekat sini Yana ada satu solusi untuk masalah ini .. DIY (Do It Yourself) yaa reka sendiri mengikut kreativiti dan luahan hati awak .. Macam mana pun awak nak hadiah itu "diterjemahkan" dengan Printcious ia dapat direalisasikan ..


PRINTCIOUS , "Precious Gifts From Your Heart" .. Di Printcious mereka menyediakan perkhidmatan pencetakan lebih daripada 200 hadiah DIY (Do It Yourself) antara barang yang boleh didapati adalah seperti T-shirt , mug , puzzle , casing telefon , kusyen , mouse pad , rantai kunci dan banyak lagi dengan gambar beserta ayat rekaan kita sendiri dah nama pun Hadiah yang Istimewa Buat yang Teristimewa kan semestinya ia perlulah lain daripada yang lain supaya bila yang teristimewa itu melihat dengan secara tak langsung kita bermain di fikirannya .. =) Oh ya , hadiah istimewa ini boleh diberikan pada mana-mana majlis sama ada majlis hari lahir , perkahwinan , ulang tahun atau mana-mana acara lah ..

cushion
mug

bag

Sebenarnya kan , ada banyak lagi tau barangan yang comel-comel kalau rasa nak lebih ekslusif boleh jugak letak gambar sendiri .. Yana tunjuk barang-barang dekat atas tu antara barang yang berjaya memikat hati Yana .. Yana nak buat jugalah nanti .. =) Kalau nak rasa lagi istimewa Yana syorkan reka lah sendiri design nya mengikut kreativiti awak sendiri , Hadiah yang Istimewa Buat yang Teristimewa kan kenalah lain daripada yang lain ..

Okay, dengan PRINTCIOUS awak boleh customize sendiri hadiah yang bakal awak berikan kepada seseorang yang istimewa tu mengikut selera awak sendiri .. Sebagai contoh sudah Yana tunjukkan dekat atas tu Yana reka sendiri tote bag Yana tu mengikut citarasa Yana sendiri .. Cantik tak ? Hehehe .. Terdapat pelbagai jenis hadiah lagi yang ada di PRINTCIOUS nie antaranya mug , cushion , keychain , phone cases , mouse pads dan lain-lain lagi .. Yana tak nak bebel berjela-jela apa kata awak semua tengoklah sendiri dekat web dia seperti yang tertera dekat bawah nie =)


Pernah kah tengok servis macam nie sebelum nie ? Tak pernah kan , Yana rasa happy sangat akhirnya Yana jumpa juga tempat untuk Yana customize kan hadiah yang bakal Yana bagi kepada seseorang yang istimewa tu .. Siapa ? Nantilah Yana bagitau , sekarang apa yang Yana nak baik awak semua cepat-cepat pergi laman web yang Yana bagi tu .. Serius , banyak gila barangan yang akan merambangkan mata awak semua nanti .. Yana dah terkena .. Hahaha ! Jumpa lagi nanti ya .. Assalammulaikum .. Selamat malam semua .. =)


You may also like

17 comments:

  1. Bantal pinky tu cantik! Rasa sweet mcm DSV jerrr. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha .. Tau takpa .. Mula2 macam nak grab yg tu tapi nanti tersama pulak dengan beliau hehehe ..

      Delete
  2. Replies
    1. Betul tu kak linda , rambang mata tak tau nak pilih mana hehehe ..

      Delete
  3. pernah bukak website ni time nak design tshirt dlu.. skali ja..

    ReplyDelete
  4. dapat beg gambar kartun kita pun comel gak hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee birthday bila ? In shaa allah ada rezeki dapat la tu =)

      Delete
  5. Kak jue ritu buat tshirt kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Design sendiri ke ready made punya ?

      Delete
  6. Mudah sungguh.. klik aje...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak Maria , semua dekat hujung jari saja sekarang .. =)

      Delete
  7. Wah bestne. Memang istimewa lagi-lagi untuk orang yang istimewa kan.. kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semestinya Cik Mijah rasa bunga-bunga saja nak bagi nie hehehe ..

      Delete
  8. Sangat2 istimewa... Kena order ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena Zumal , bagi dekat yang istimewa tu hehehe ..

      Delete
  9. Comel giler! Akak pernah tempah di kedai mug besday utk kawan, RM25 sebiji. Tpi x lawa. mungkin boleh cuba di sini pula...hehe

    ReplyDelete
  10. comel2nya hadiah buat yang teristimewa yg blh kita pilih di printciouscom ni yana. Blh belanja utk iols stu tak? i kn kira ala2 istimewa jgk kan kan kan?

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^