L ♥ I's Stories: Lirik Lagu Jampi OST Mencintaimu Mr Photographer

Lirik Lagu Jampi OST Mencintaimu Mr Photographer

/
4 Comments
July 20, 2017

Lirik Lagu Jampi OST Mencintaimu Mr Photographer

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai selamat malam semua .. Yana yakin mesti ramai kawan-kawan Yana nie layan kan cerita Mencintaimu Mr Photographer .. Yana jarang tau nak fall in love dengan lagu melayu yang baru .. But then , bila Yana TER layan cerita secara  tak langsung Yana terjatuh cinta dengan lagu Jampi nie .. Jom layan sambil baca lirik yang Yana "sajikan" hehehe ..



Bermula pandang pertama ..
Terlihat kamu di depan mata ..
Terasa debar di dada ...
Menahan rasa bila kau ada ..

Kau buat ku terpaku ..
Sepertinya diriku yang mahu ..
Diri kamu ..

Dan bila kau hadir bagai satu misteri ..
Ternyata diriku bagai sudah dijampi ..
Dan bila kau hambakan hati ku kembali ..
Ternyata hanya kau harus aku cintai ..

Ha Ha Ha aku ketawa ..
Terasa aku tak tentu arah ..

Kau buat ku terpaku ..
Sepertinya diriku yang mahu ..
Diri kamu ..

Dan bila kau hadir bagai satu misteri ..
Ternyata diriku bagai sudah dijampi ..
Dan bila kau  hambakan hati ku kembali ..
Ternyata hanya kau harus aku cintai ..

Malam berganti malam ..
Masih terbayang ..
Apa yang berlaku ..
Pada diriku ..
Ternyata kamu ..
Ternyata kau mahu diriku ..
Selama kau milikku ..

Dan bila kau hadir bagai satu misteri ..
Ternyata diriku bagai sudah dijampi ..
Dan bila kau  hambakan hati ku kembali ..
Ternyata hanya kau harus aku cintai ..

Dan bilaaa ..
Ternyata kau yang aku cintai ..


Okay selamat menghayati .. Jumpa lagi dalam entri yang lain ya .. Selamat malam semua ♥





You may also like

4 comments:

  1. Yana boleh geng dengan Cik Qilah dia pun dah ter'Jampi' dengan lagu ne

    ReplyDelete
  2. x suka hero dia... Kbai...!!!!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^