L ♥ I's Stories: Tampil Yakin & Segar Sepanjang Hari dengan FemMist

Tampil Yakin & Segar Sepanjang Hari dengan FemMist

/
16 Comments
July 05, 2017

Tampil Yakin & Segar Sepanjang Hari dengan FemMist

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥


Haii semuaa .. Okay , hari nie Yana nak berkongsi sikit info mengenai FemMist  .. FemMist merupakan satu produk untuk mencuci bahagian intim wanita yang mudah digunakan dan sangat sesuai untuk kaki travel dan wanita aktif di luar sana .. Yana tahu ada di kalangan kita mengalami masalah keputihan dan memerlukan penggunaan panty liner untuk membuatkan kita rasa sedikit selesa dan tidak berasa lembab di bahagian V ..


Walaupun kita dah menggunakan pembersih wanita tapi selalunya ia takkan membuat kita rasa selesa sepanjang hari dan bagi Yana agak leceh lah kalau nak menggunakan pembersih wanita semasa Yana membuat aktiviti diluar .. Kenapa Yana berkata demikian ? Yela , dah nama pun pembersih wanita kan .. Semestinya Yana memerlukan kuantiti air yang banyak untuk Yana membilas semula dan hal ini juga akan membuat Yana memerlukan jangka masa yang lama .. Macam mana kalau masa kita terhad ? Nak bilas dengan cepat khuatir nanti tak bersih masalah lain pula yang akan timbul kan ? Jadi . FemMist merupakan jalan penyelesaian yang terbaik bagi kita kaum hawa nie .. Haa , lupa pula Yana nak bagitau dengan FemMist kita tak guna air pun boleh .. Just sembur di bahagian intim dan siap .. Mudahkan ? Kita tak perlu mengambil masa yang lama pun untuk membersihkan kawasan intim kita ..


Rangkaian produk penjagaan bahagian intim dari Beaute dikenali ramai sebagai produk semulajadi , selamat dan berkesan .. Mula_mula Yana kalau memilih produk bahagian intim nie Yana akan elakkan produk yang meggunakan SLS atau Sodium Laureth Sulfate yang mana ianya akan memberi kesan jangka panjang kepada kita .. Tetapi , dengan FemMist ia pula tidak menggunakan SLS .. Bahan-bahan yang digunakan adalah ekstrak buah manggis dan manjakani .. Selain itu , FemMist tidak menggunakan walau sedikit pun bahan kimia dan sepenuhnya menggunakan air sebagai ­based .. Antara kebaikkan yang boleh didapati dengan FemMist adalah seperti berikut :-

a)      Melawan jangkitan bakteria

b)      Fungas

c)       Keputihan

d)      Menganjalkan kulit

FemMist ini dirumuskan khas untuk memberikan kesan dengan pantas dan berpanjangan untuk mengembalikan keremajaan dan kesegaran yang berpanjangan kepada wanita .. Walaupun Yana baru pertama kali menggunakan FemMist namun kesannya Yana dapat rasakan dengan serta merta , Yana syorkan awak semua yang nak kesegaran yang berpanjangan tu , marilah kita sama-sama menggunakan FemMist .. Kadar penyerapannya yang  tinggi membantu awak semua kekal kering dan segar sepanjang hari ..

Ehh . Janganlah risau harga FemMist sangat-sangat mampu milik .. Boleh dapatkannya secara online ataupun di farmasi terpilih .. Tapi , dekat sini Yana nak sarankan baik awak semua order secara online lagi jimat masa awak nanti .. Okay , dekat bawah nie Yana sertakan sedikit maklumat mengenai FemMist ..

Harga FemMist : RM 48.00
Isipadu : 35ML (300 spray)

Cara penggunaan : Sembur di kawasan intim – biarkan selama  1 minit , bilas menggunakan air ataupun tisu ..


Okay , sampai di sini saja Yana nak bagitau nie gunakanlah prodk semulajadi untuk kawasan intim awak tu .. Sebolehnya elakkan penggunaan produk yang mengandungi bahan kimia ya .. Bye ..



You may also like

16 comments:

  1. senangnya nak guna spray jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu , spray saja compared dgn yg dok sedia ada nie pling senang nk guna hee

      Delete
  2. mcm nak jer, nak g holiday ni senang sikit bwak pencuci jenis gini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul Timm .. KEcik n ringan ja x mkn space dlm beg pon ..=)

      Delete
  3. Senang aje ye.. spray aje dh siap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul , saiz pon kecil senang nak bawak ke mana2 pon ..

      Delete
  4. Wah yang jenis spray pulak sekarang yer. Senang dibawa travel ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul , nak letak dala beg bawak ke mana2 pon seang ja =)

      Delete
  5. best pakai ni.. fuh.. cantik dah blog diaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe .. Rasa segar mcm baru lepas mandi ja .. Terima kasih Cik En cakap blog i cantik ♥

      Delete
  6. hi yana..macam best je femmist ni kan...cara guna pun lain sikit...cantik la blog yana kemas jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul best , mudah diguna dan senang nk bawak pi mana poon .. Hehe .. Terima kasih Lina Shaza =)

      Delete
  7. kecik senang nak sumbat dalam bag hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betoi kak siti , nk jenjalan letak dlam handbag pon muat hehe

      Delete
  8. Menarik juga produk ni. Senang nak travel mana-mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betoi Yaya , kecik ja saiz nya senang nak bawak pi mana2 =)

      Delete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^