L ♥ I's Stories: Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com

COPY

Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com

/
13 Comments
August 04, 2017

Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua .. Hm , kalau Yana tak silap minggu lepas Yana ada ceritakan serba sedikit mengenai Printcious kan ? Okay , untuk pengetahuan semua Yana mula order barang yang Yana berminat di Printcious pada 29 Julai 2017 dan Yana terima barang tersebut pada 2 Ogos .. Bagi Yana agak cepatlah servis penghantaran Printcious belum sempat Yana nak track dekat mana barang Yana tahu-tahu Yana dah diberitahu Ninja Van dalam perjalanan menghantar barang Yana tu .. 

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
what's inside the box
Mesti ramai yang nak tahu kan baju apalah yang si Yana nie order kan .. Tapi kan , menyesal pilih design baju di Printcious.com .. Menyesal katanya , kenapa eh ? Jom lah tengok .. =)

Hahaha .. Sekejap sabar dulu nanti Yana tunjuk juga baju tu .. Sebelum Yana ceritakan mengenai baju yang telah Yana terima tu Yana nak ceritakan sedikit pengalaman Yana masa nak design baju nie .. Hm , pada mulanya Yana ingat nak lah letak gambar Yana sebagai hiasan t-shirt yang nak Yana pilih tu .. Tapi , bila Yana fikir balik nanti Yana mesti segan pula nak pakai jadi Yana pilih design yang sedia ada which is Yana rasa kata-kata dan gambar dekat t-shirt tu macam serasi saja dengan jiwa Yana .. =)

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
t-shirt cantik daripada Printcious

Okay tuan-tuan dan puan-puan inilah t-shirt yang Yana tempah di Printcious .. Gembira kan muka tu .. Seronok dapat baju baru , nie lah sebab Yana menyesal lawa bajunya buat Yana rasa nak beli lagi lah beberapa helai .. Lagi satu Yana menyesal kenapalah Yana order sehelai saja , kalau banyak mesti Yana boleh melaram puas-puas .. Huhu .. Hm , lain kali kalau Yana nak order lagi mungkin untuk seseorang yang istimewa pula .. Oops .. ^_^

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
view design pilihan Yana dari dekat

Jom , Yana bagi view dekat sikit corak kartun dan tulisan yang ada dekat t-shirt nie "girls do not need a PRINCE" .. Kenapa Yana rasa sesuai kata-kata nie dengan jiwa Yana ? Sebab Yana tipikal perempuan yang lebih suka berdiri atas kaki sendiri apa yang Yana nak , Yana akan cuba capai sendiri tanpa bantuan sesiapa lagi-lagi bantuan orang lelaki .. (pernah kecewa dengan kaum tersebut sampai sekarang parut luka tu masih ada) .. Jadi , Yana pilihlah design baju nie dengan harapan setiap kali Yana memakainya Yana akan rasa bersemangat untuk melangkah walaupun bersendirian .. =)

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
selesa dan bergaya ^_^

Jom Yana sentuh sedikit mengenai materialnya .. Material t-shirt yang Yana pakai nie 100% cotton .. Selesa dan tak panas .. Kain nya tak jarang seperti t-shirt putih yang pernah Yana miliki sebelum nie .. Jadi , kalau Yana nak pakai tanpa inner pun boleh kalau nak diikutkan tapi disebabkan ianya t-shirt lengan pendek lebih afdal kalau Yana pakai dengan inner ataupun cardigan ..

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
boleh digayakan dengan pelbagai gaya =)


Pendek sebenarnya seketul Yana nie .. Okay , nie Yana tunjukkan pula Yana pakai t-shirt nie versi tak ada kemeja tu .. Oh ya , saiz yang Yana pakai tu saiz M tak terlalu kecil dan tak terlalu besar just nice untuk badan Yana .. Pada mulanya , Yana terfikir nak ambil saiz S tapi takutlah pula ngam-ngam dengan badan Yana saja nanti segan pula bila ternampak terjojol sana sini .. Heheh =P

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
terima kasih Printcious Gifts =)

Okay , akhir kata daripada Yana .. Servis Printcious sangatlah memuaskan hati Yana daripada step nak pilih barang , design dan sampailah barangnya Yana terima sendiri .. Kalau ada antara awak yang berminat tu bolehlah ke laman web Printcious banyak sangat hadiah menarik yang awak boleh dapat dekat sana siap boleh design sendiri tau .. Kalau Yana tak silap sekarang tengah ada sales tu baik awak cepat-cepat pergi tengok .. Terima kasih Printcious untuk t-shirt yang cantik nie .. Yana suka semuanya daripada material sampailah kualiti gambar tu warnanya bagi Yana agak berkualiti sebab takda lah nampak pudar .. Klik SINI sekiranya awak dah bersedia nak merambangkan mata .. =)

lyana ishak , Menyesal Pilih Design Baju di Printcious.com , hadiah secara online , t-shirt berkualiti di Printcious , hadiah menarik di Printcious , Design t-shirt pilihan dengan citarasa sendiri , t-shirt menarik di Printcious , servis dan kualiti terbaik di Printcious , printcious gifts
Printcious Gifts terbaikk !


" precious gifts from your heart "




You may also like

13 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe .. Memang cantik Kak Jue nyesal tak beli lebih dari 1 ..

      Delete
  2. Replies
    1. Anis , hee terima kasih awak .. Kalau awak berminat boleh tengok dekat laman web Printcious tu ye =)

      Delete
  3. Cantik printed photo tu...
    Nextime maybe nak try juga guna printcious ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann .. Gambar dia macam menyimpan 1001 cerita .. Cewahh ayat Yana heheh .. Cubalah byk lagi barang yg menarik =)

      Delete
  4. Cantik design shirt tu....hehe...tu la nyesai ode satu jer =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn Yana pun tengah menyesal juga nie .. Kalau ada rezeki lagi nak order lagi t-shirt omey2 mcm nie hehe

      Delete
  5. Mmg cantik..rugi plak x ibeli baju tshirt dr printcious

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ! Farah tunggu voucher satu lagi boleh buat t-shirt pulak =)

      Delete
  6. girls do not need a PRINCE because she already has KING .

    hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha !! Hamboih hadekkk .. Hahah =P

      Delete
  7. Hish menyesal tak sudah.. dah p order lagi sana cepat.

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^