L ♥ I's Stories: Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning

/
10 Comments
August 20, 2017

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

“Penampilan tidak akan sempurna tanpa wangian”… Author C.Joybell C

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , sepertimana yang kita sedia maklum Echanteur bukanlah satu nama asing bagi peminat wangi-wangian seperti Yana .. Yana memang dah lama menggunakan produk Echanteur wangian kegemarann Yana ialah Romantic dan Enticing sebab bau untuk kedua-dua produk Echanteur nie memang serasi dengan Yana .. Sekarang Echanteur telah muncul dengan wangian Stunning jom baca sampai habis ..

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
" french inspired fine fragrance "

Wangian seorang wanita mempunyai daya tarikan sama seperti tertariknya se
ekor lebah kepada pati nektar dan kenyataan ini sememangnya tidak dapat disangkalkan lagi. Kajian menunjukkan wanita yang memakai haruman dilihat lebih sensual dan menarik. Justeru itu, wanita telah mengetahui dengan tepat sejak berabad lalu, bahawa minyak wangi merupakan aksesori yang tidak menonjol, tetapi mampu untuk menyerlahkan si pemakai dan mencipta aura yang tiada tandingan.

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning wangian terbaru

ENCHANTEUR jenama wangian terkemuka dengan haruman yang diinspirasikan dari Perancis, telah melancarkan semula rangkaian Eau de Toilette dan penjagaan peribadi. Bersempena pelancaran ini, satu haruman baharu yang sangat menarik telah diperkenalkan iaitu, Stunning! Wangian mempesona ini merupakan gabungan Turkish Rose dan Magnolia, telah dipertingkatkan dengan kemanisan dari Blackcurrant Bud dan Raspberry serta dicampur juga dengan  kelembutan Sandalwood. Pemakai Stunning akan tertawan dengan aroma sensual yang dipakainya sendiri, menjadikan dia wanita yang istimewa, seterusnya menyerlahkan penampilan dan personalitinya.
 
Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning Eau de Toilette

Selain Eau de Toilette, variasi Stunning juga hadir bersama produk pelengkap melalui rangkaian penjagaan peribadi termasuk losyen, deodoran, dan bedak talkum yang membuatkan kulit lebih lembut menawan sehalus satin dan berharum wangian segar sepanjang hari.

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning Perfumed Talcum

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning Perfumed Deo Roll On

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning Perfumed Body Lotion

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Echanteur Stunning Perfumed Deo Mist

ENCHANTEUR telah membaharui bentuk botol rangkaian EDT. Botol EDT ini berkonsepkan bentuk tubuh seorang wanita memakai gaun berlipat dengan potongan duyung; manakala variasi warna pada botol adalah berdasarkan wangian flora di dalamnya. Keanggunan botol ini dimahkotakan dengan penutup berbentuk bunga mawar mekar yang menjadi simbolik percintaan yang romantis dan pati bunga yang menjadi esen pelengkap di dalam botol wangian tersebut. Pembungkusan indah ini amat mudah dipegang dan boleh dijadikan hiasan di atas meja rias.

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Set wangian Echanteur Stunning yang Mempesona


ENCHANTEUR Eau De Toilette boleh didapati pada harga runcit RM28.20 (termasuk 6% GST) bagi setiap botol 50ml. Manakala Losyen Enchanteur juga boleh didapati dalam pelbagai saiz yang berharga dari RM5.40 hingga RM17.60. Deodoran Enchanteur pula hadir dalam pelbagai bentuk/ format- stik, bebola dan juga semburan yang berharga dari RM4.90 sehingga RM8.40 manakala bedak Enchanteur berharga dari RM4.40 hingga RM11.80. Pelbagai produk wangian serta produk penjagaan diri Enchanteur boleh didapati di semua rangkaian pasar raya, pasar raya besar dan farmasi. Untuk maklumat lanjut mengenai ENCHANTEUR, sila log masuk ke www.enchanteur.com.my atau lawati laman Facebook ENCHANTEUR di www.facebook.com/EnchanteurMY

Okay , sampai di sini sahajalah ye penerangan mengenai Echanteur Stunning yang terbaru tu .. Sebelum tu Yana  nak tunjuk kotak cantik yang Yana terima daripada PR Echanteur .. Serius cantik Yana suka sangat .. Terima kasih ya kepada pemberi .. =)

Serlahkan Aroma Keanggunan Mempesona dengan Echanteur Stunning , Echanteur , Echanteur Stunning , Lyana Ishak , Echanteur Malaysia , wangian terbaru echanteur
Kotak yang memukau pandangan ^_^


You may also like

10 comments:

  1. Ena suka bau enchanteur, semua wangi-wangi. Ena pakai bedak badan jenama ni. Hehehe. Next time nak cuba bauan yang ni pula.

    ReplyDelete
  2. Bestnye Yana.... Enchanteur xpernah xwangi

    ReplyDelete
  3. Wow..kreatifnya lyana ishak😁😁

    ReplyDelete
  4. airah pun suka pakai lotion dan perfume enchanteur ni sebab wangi gila dah la murah memang berbaloi buat stok kat rumah

    ReplyDelete
  5. Harum setaman dgn enchanteur..

    ReplyDelete
  6. letopp! mesti wangi tlebih2 kan.. suka bau semua wangian enchanteur..

    ReplyDelete
  7. bau haruman turkish rose sangat wangi... Bonde suka!

    ReplyDelete
  8. Bau dia menggetarkan jiwa....:)

    ReplyDelete
  9. enchanteur memang wangi harga pula murah

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^