L ♥ I's Stories: First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

/
4 Comments
October 16, 2017

First Beauty Box Giveaway  by Us with Love ♥

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haii semua .. Tadi masa Yana a tengah membaca komen dekat entri Yana tetiba mata Yana tertumpu dekat satu komen yang ajak Yana join GA .. Kenapa tidak kan ? Lagipun Yana dah lama tak sertai mana-mana GA nie .. Faktor MALAS sama nie .. Jadi , Yana nak ajak awak semua sertai Yana jom join GA nie .. Hadiah dia sangat-sangat menarik tau .. Hanya selected one sahaja yang bakal menerima hadiah tu.. Yana harap Yana lah orangnya.. Apa? Taknak bagi Yana dapat? Kalau macam tu moh ler join berjemaah.. Apa-apa pun wish me luck ya.. Syarat dia senang gila cuma perlu follow IG dan blog, lepas tu kan like page mereka.. Buatlah entri macam Yana buat nie dah siap.. =)


FACEBOOK : LYANA ISHAK
INSTAGRAM : LYANAISHAK


You may also like

4 comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^