L ♥ I's Stories: Jom Bercuti ke Maldives dengan Kempen Make 11.11 Fly

Jom Bercuti ke Maldives dengan Kempen Make 11.11 Fly

/
7 Comments
November 07, 2017

Jom Bercuti ke Maldives dengan Kempen Make 11.11 Fly

ASSALAMMUAIKUM WBT ♥

Hai semua seperti orang lain Yana pun ada satu tempat yang nak sangat Yana pergi .. Semestinya bukan dalam Malaysia lah sebab kalau dalam Malaysia bila-bila pun boleh .. Cewaah .. Tempat yang Yana nak pergi nie sangat terkenal dengan pulau nya cantik ,  pantai dia , laut dia .. Ehh │ Jom Bercuti ke Maldives dengan Kempen Make 11.11 Fly ..


Okay sebelum Yana ceritakan denga lebih terperinci bagaimana cara nak book tiket flight dengan Kempen Make Fly 11.11 nie , Yana nak ceritakan terlebih dahulu kenapa Yana memilih Maldives sebagai destinasi percutian Yana ..


Nampak gambar dekat atas tu ? Sekarang bagitau Yana siapa yang akan cakap tidak kepada tempat secantik dan seindah ini ? Sesuai dengan nama jolokkannya syurga kepulauan dunia Maldives kini dah menjadi perhatian ramai pelancong termasuklah diri Yana .. Di mana terletaknya Maldives ? Maldives terletak di tengah lautan Hindi .. Jauh kan ? Hehe ..

Selalunya bila bercakap mengenai Maldives ramai yang membayangkan harga tiket kapal terbang yang mahal , harga hotel kalau Yana bagitahu memang sangat mengejutkan ..  Tapi dengan kempen Make  Fly daripada Traveloka worries no more .. Maldives sering dijadikan tempat idaman ramai pengunjung yang ingin menikmati ketenangan ..



Sepertimana yang kita tahu setiap kali pada 11.11 mesti akan ada SALE dekat mana-mana dan Traveloka pun ada sale jugak jangan tak tahu .. Dekat atas nie sekadar nie Yana ada tunjukkan cara nak book tiket kapal terbang daripada Traveloka .. Yana tak dapat tunjuk yang Yana buat untuk ke Maldives atas sebab tertentu .. Cara dia sangat mudah mula-mula pilih dari mana awak akan bertolak , lepas tu pilihlah ke destinasi mana awak nak pergi tu .. Pilih juga berapa orang yang naik penerbangan tersebut , bila tarikh yang awak nak pergi dan kembali lepas tu jangan lupa pilih seat class yang awak nak .. Yana pilih seat kelas ekonomi ..



Okay , seterusnya lepas dah klik dekat search flight tiba masa untuk memilih waktu penerbangan pula .. Ada banyak waktu dan dekat sini juga awak boleh pilih sama ada hendak menaiki penerbangan MAS , Air Asia , Malindo atau lain-lain .. Bersempena dengan kempen Make 11.11 Fly nie harga tiket memang dabooom weh .. Apa tunggu lagi jom lah kita terbang bersama-sama dengan kempen Make 11.11 Fly nie murahh tauu ..

Langkah seterusnya ialah lengkapkan maklumat di atas tu .. Maka siaplah proses booking tiket penerbangan awak tu ke destinasi idaman .. 



Selain daripada kempen Make 11.11 Fly, Traveloka juga turut menawarkan sebanyak 25% diskaun untuk setiap tempahan hotel awak semua melalui Traveloka .. Siapa takmau kan dapat diskaun banyak macam nie .. Okay , Yana nak cakap dekat awak semua tu , awak yang belum lagi daftar akaun Traveloka cepat-cepatlah daftar sementara tawaran nie masih ada.. 25% quite a big amount tau dah berapa awak boleh jimat dekat situ .. Sebab peluang emas nie tak selalu datang .. Mungkin dalam setahun hanya beberapa kali  sahaja .. Yana sudah , awak bila lagi ? Ini bukan Yana nak promo Traveloka tapi Yana nak kongsikan kebaikkan dan apa yang awak boleh dapat daripada traveloka.. Yana nak amalkan konsep Yana jimat awak pun jimat.. Hee 

Kenapa Yana beriya suruh awak semua pilih Traveloka ya ? Okay dekat sini Yana akan nyataka beberapa sebab kenapa mesti Traveloka ..

1. Keselesaan Terbaik Semua-bulat

-penyelesaian lengkap untuk menempah tiket penerbangan murah dan hotel di Asia Tenggara dan pada masa yang sama dengan penjimatan yang hebat ..

2.Harga terbaik

-harga yang paling kompetitif untuk tiket penerbangan dan hotel di Asia Tenggara ..
3. Harga jujur

-tiada caj tersembunyi. Apa yang anda lihat ialah apa yang anda bayar ..

Kebaikkan Menggunakan Traveloka

Okay sekarang Yana akan bagitahu apakah kebaikkan berusan dengan Traveloka :-

- Transaksi atas talian yang selamat .. Keselamatan dan privasi transaksi dalam teknologi yang telah diberi kuasa oleh RapidSSL yang membolehkan awak menerima baucar hotel atau e-tiket terus ke email awak .. 

- Keputusan carian yang paling luas dengan membandingkan harga tiket penerbangan murah dan hotel tidak ada yang semudah ini .. Semuanya hanyalah dekat Traveloka .. Ini kenyataan sebab Yana sendiri dah beberapa kali guna aplikasi nie apabila Yana mencari hotel dengan harga yang terbaik .. Awak boleh tau cari hotel yang bertaraf 5 bintang dan yang terkenal seperti Tune Hotel , Hotel Ibis serta syarikat penerbangan seperti Malaysia Airlines , Malindo Air , Tigerair , Firely , AirAsia dan banyak lagi ..

- MY CARD ! Ini merupakan cara yang lebih cepat untuk menempah cara yang selamat untuk membayar .. Selain itu , dengan menggunakan MY Card ia dapat menjimatkan masa dengan hanya menambahkan butiran kad awak sekali sahaja unutk semua urusniaga pada masa depan .. Semua maklumat disulitkan sepenuhnya untuk keselamatan data jadi awak tidak perlu risau ya kalau takut maklumat peribadi awak disalahgunakan oleh pihak ketiga ..

- Traveloka juga menawarkan perkhidmatan pelanggan 24/7 , sekiranya awak memerlukan bantuan boleh hubungi pihak Traveloka pada bila masa-masa sama ada melalui e-mel , telefon atau bersembang secara langsung .. Untuk urusan tempahan hotel atau tiket penerbangan boleh dilakukan hanya dengan menggunakan peranti yang awak gunakan pembayaran juga boleh dilakukan secara atas talian ..


Selepas perkongsian terperinci Yana mengenai Kempen Make 11.11 Fly awak semua masih nak tengok saja ka Yana pergi bercuti ? Taknak ke rebut peluang yang ada nie untuk awak pergi bercuti dengan yang tersayang ke destinasi idaman ? Kalau Yana dah lama Yana rebut tau peluang nie sebab peluang macam nie tak selalu datang tau .. Kempen Make 11.11 Fly akan merealisasikan impian awak untuk pergi bercuti ke destinasi yang diidamkan dengan kadar harga tiket dan hotel yang sangat murah .. Apa yang awak tunggu lagi ? Cepat-cepatlah book tiket dan hotel awak sementara kempen Make 11.11 Fly masih berlangsung .. Jomlah , Maldives dah melambai-lambai dekat Yana tu .. =) 

Untuk penerangan lanjut awak semua boleh layari laman web Traveloka .. Dekat sana awakk boleh dapat berbaga-bagai maklumat mengenai cara menempah tiket , mereka juga menawarkan pelbagai promosi bersempena dengan kempen Make 11.11 Fly tiket  penerbangan domestik atau antarabangsa boleh didapati dengan harga yang sangat menarikk ! Sekiranya awak masih buntu dan tidak tahu hendak ke mana ? Jangan risau kerana di Traveloka mereka sentiasa bersedia membantu awak 24/7 .. Mereka juga ada beberapa suggestion mengenai tempat percutian yang boleh awak pilih dengan harga yang murah ..



You may also like

7 comments:

  1. ni betul2 percutian idaman..pergi tempat cantik..harga flight ticket pun cantik.. jgn terlepas peluang tau..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah cik yana bawa pulang ole ole deh

    ReplyDelete
  3. Jom bercuti dengan Traveloka!

    ReplyDelete
  4. maldives ni antara tempat yang nak zizie nak pergi.. kalo tengok video hanis zalikha pergi bercuti ke situ, memang jeles habis.. huhu

    ReplyDelete
  5. wow boleh rancang cuti ni

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^