L ♥ I's Stories: Kecantikkan Dalam Titisan (9 Herbs , Beauty In The Drops)

Kecantikkan Dalam Titisan (9 Herbs , Beauty In The Drops)

/
6 Comments
November 14, 2017

Kecantikkan Dalam Titisan (9 Herbs , Beauty In The Drops)

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii ... Hari ini Yana ada satu produk kecantikkan yang Yana nak kongsikan bersama pembaca Blog kesayangan Yana nie .. Okay , kecantikkan dalam titisan nie macam mana ya ? Sebenarnya 9 herbs beauty in the drops nie merupakan sejenis primer yang mana kita selalu gunakan sebelum apply make up  dekat wajah kita .. Apa yang menariknya mengenai produk ini ?  Jom baca entri Yana nie │Kecantikkan Dalam Titisan (9 Herbs , Beauty In The Drops) ..


CANTIK BERSERI SEKELIP MATA TANPA MEKAP .

Sebelum Yana ulaskan dengan lebih lanjut mengenai produk 9  Herbs Beauty In The Drops nie terlebih dahulu Yana nak bagi tau yang produk ini menggunakan 100% bahan semulajadi seperti minyak argan , minyak jojba dan vitamin E ..

Okay , sekarang Yana nak tanya .. Pernah tak alami situasi macam nie :-

- tak suka pakai mekap ?
- mekap bercapuk bila berpeluh ?
- mekap tak tahan lama ?

Sekiranya awak pernah mengalami mana-mana situasi seperti yang dekat atas nie 9 Herbs Beauty In The Drops merupakan penyelesaian yang terbaik untuk masalah dia atas ..


Beauty In The Drops produk daripada 9 Herbs nie merupakan UV face Primer + luminous day serum  ia mampu mebuatkan mekap tahan lebih lama , wajah berseri dan nampak semulajadi , melindungi daripada sinaran UV akhir sekali merawat wajah dan anti-penuaan .. menarik tak ? Haa , semestinya menarik .. 


APAKAH KELEBIHAN BEAUTY IN THE DROPS ?

Hmm , mesti ramai yang tertanya-tanya apalah kelebihan Beauty In The Drops yang Yana beriya sangat kongsi nie ? Jom tengok apakah kelebihannya ..

  • produk 2 dalam satu , merawat dan mencantikkan wajah ..
  • menjadikan kulit wajah tidak berminyak ..
  • memudahkan proses mekap , menjimatkan masa dan senang dipakai ..
  • mengandungi 100% bahan semulajadi ..
  • sesuai untuk pelbagai iklim dan keadaan ..
  • selamat dan tiada kesan sampingan ..

CARA PENGGUNAAN ?


  1. Goncang sebelum digunakan ..
  2. Picit hujung getah penitis , kemudian lepaskannya ..
  3. Longgarkan penitis dari bekas kaca ..
  4. Perlahan-lahan picit hujung getah untuk titiskan di sekitar muka .. Titiskan ke dagu , pipi , hidung dan dahi ..Kemudian ratakan ke seluruh wajah ..
  5. Mulakan solekan seperti biasa ..
  6. Untuk hasil yang lebih baik , titiskan sekali lagi sebagai sentuhan terakhir ..

Okay , untuk perenggan terakhir nie Yana nak ceritakan apakah kebaikkan bahan semulajadi yang digunakan dalam Beauty In The Drops daripada 9 Herbs nie .. Minyak argan bertindak sebagai sebagai anti-oksidanuntuk melawan radikal bebas yang menyebabkan penuaan kulit .. Minyak arga jugakaya dengan vitamin E dan omega 3,6&9 sesuai untuk semua jenis kulit .. Minyak jojoba pula berfungsi sebagai melembut , melembap dan menghaluskan kulit , mengatasi masalah kulit berminyak dan mencegah jerawat .. 

Okay sekian sahaja penerangan Yana untuk kali ini .. Nantikan perkongsian Yana di episod kedua nanti Yana akan kongsikan dengan lebih lanjut mengenai produk daripada 9 Herbs ini .. =)


You may also like

6 comments:

  1. Wah, kecantikan dalam titisan, menarik tu!

    ReplyDelete
  2. suka sangat packaging dia. warna purple :)

    ReplyDelete
  3. Best serum ni wajib ada 😘😘

    ReplyDelete
  4. CCL tengah pakai produk ni . Memang best . Sesuai dengan skin CCL . Paling penting makeup thn lama x bercapuk

    ReplyDelete
  5. makin segak la yana pasni oii..haha!

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^