L ♥ I's Stories: Balm Bayi Tasneem Naturel Kit Bayi Semulajadi Sehangat Usapan Ibu

Balm Bayi Tasneem Naturel Kit Bayi Semulajadi Sehangat Usapan Ibu

/
1 Comments
January 18, 2018

Balm Bayi Tasneem Naturel Kit Bayi Semulajadi Sehangat Usapan Ibu  .

ASSALAMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua .. Lama kan kita tidak bersiaran .. Hari nie Yana nak memperkenalkan satu produk bayi yang baru Yana cuba .. Yana cuba ? Produk bayi ? Haa , janganlah nak hairan sangat .. Kalau nak tau dengan lebih terperinci mengenai produk nie jemput baca entri │Balm Bayi Tasneem Naturel Kit Bayi Semulajadi Sehangat Usapan Ibu ..  


Mesti ramai yang nak tahu apa yang istimewa sangat dengan Balm Bayi Tasneem Naturel nie ? Balm bayi Tasneem Naturel , merupakan kit bayi semulajadi yang memberi manfaat kepada ibu bapa yang mempunyai bayi atau anak kecil .. Balm ini dirumus khas daripada bahan semulajadi serta kombinasi minyak pati (essential oil) yang bermutu tinggi .. Selain daripada itu , untuk pengetahuan awak semua .. Balm bayi Tasneem Naturel ini bebas daripada sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti paraben , SLS , dan bahan perwarna , balm bayi Tasneem ini diperakui selamat dan telah mendapat kelulusan daripada KKM .. Jadi Ibu bapa dekat luar sana awak semua boleh gunakan balm bayi Tasneem Naturel nie tanpa was-was ..


Balm bayi Tasneem Naturel didatangkan dengan 4 bauan yang berbeza dan setiap bauan tu mempunyai fungsi yang berbeza CF Rub , Calm Time , Sleep Time dan Tummy Time .. Ramai yang bertanya adakah balm bayi Tasneem Naturel nie hanya sesuai digunakan kepadaa bayi dan anak kecil sahaja ? Jawapannya TIDAK .. Balm bayi Tasneem Naturel BOLEH dgunakan oleh seisi keluarga ...

CF RUB 


CF Rub dirumus khas bagi membantu ibu bapa yang berhadapan dengan masalah anak demam , batuk dan selsema .. Bahan-bahan seperti eucalypttus oil , cypress , tea tree dan lemon akan membantu melegakan pernafasan , mengurangkan batuk dan mencairkan kahak serta mengurangkan suhu badan anak anda ..

Cara penggunaan : sapu balm ini di tapak kaki , dada , tekak dan tulang belakang ..

CALM TIME


Calm Time pula berfungsi untuk memberi keselesaan kepada bayi dan anak kecil .. Calm Time , diadun khas dengan menggunakan minyak pati tulen seperti lavender , bergamot , frankinsense dan marjoram .. Balm ini dapat membantu anak kecil anda menjadi lebih tenang dan ceria .. 

Cara penggunaan : sapu balm Calm Time di tapak kaki , nadi , belakang telinga dan tulang belakang ..

SLEEP TIME


Sepertimana yang kita sedia maklum ada sesetengah bayi yang mengalami masalah untuk tidur , pengusaha Balm bayi Tasneem Naturel prihatin akan masalah nie maka terhasil lah Sleep Time .. Sleep Time yang berfungsi untuk membantu anak anda supaya mudah lena dan bangun dalam mood yang ceria .. 

Cara penggunaan : sapu di tulang belakang , tapak kaki , nadi , belakang telinga serta pergelangan tangan ..

TUMMY TIME


Balm Tummy merupakan balm yang paling digemari oleh ibu-ibu sebab balm ini selamat dan boleh menggantikan minyak telon .. Ibu-ibu pasti akan teruja setiap kali mengurut da menyapu balm ini ke perut bayi kerana balm ini boleh melegakan perut kembung , sembelit dan dapat membuang angin yang berlebihan .. 

Cara penggunaan : sapukan balm ini di tapak kaki dan perut .. Untuk sapuan di bahagian perut , ibu bapa disarankan untuk membuat urutan seperti urutan " I LOVE YOU" bagi memastikan si manja lebih selesa ..Last but not least , Yana nak bagi tau balm bayi Tasneem Naturel nie sangat menjimatkan sebab ia boleh bertahan selama 3 bulan .. Selain saiz nya yang kecil yang boleh memudahkan ia dibawa ke mana sahaja balm bayi Tasneem Naturel juga mempunyai bau yang wangi dan yang paling penting balm ini tak panas , tak melekit dan tidak pedih .. Balm ini dibuat di kilang OEM yang bertaraf GMP (good manufacturing practises) harga balm nie sangat berpatutan .. Untuk keterangan lanjut awak boleh layari :

laman web : TASNEEM NATUREL 
Facebook : Tasneem Naturel HQ


You may also like

1 comment:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^