L ♥ I's Stories: Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar dengan C-Trimax

Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar dengan C-Trimax

/
0 Comments
February 15, 2018

Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar dengan C-Trimax

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Haiii semua .. Siapa nak kurus ? Cepat angkat tangan awak ! Hahaha .. Okay , hari nie Yana ada satu  benda nak  share dengan awak semua macam mana nak kurus tapi tak perlu menahan lapar .. Mesti awak semua semangat kan nak tau caranya .. │Jom Kurus Tanpa Perlu Berlapar dengan C-Trimax ..



Okay , kalau awak semua perasan lah kan Yana refer to kawan-kawan sosial media dan kawan-kawan yang ada friend  dengan Yana dia Facebook dan followers di Instagram Yana pada minggu lepas Yana kerap share gambar Yana dengan satu produk nie iaitu C-Trimax .. Yana dah amalkan pengambilan C-Trimax selama lebih kurang seminggu ... Yela , sebelum Yana nak share kan produk nie dengan awak semua WAJIB untuk Yana cuba terlebih dahulu produk ini .. Alhamdulilah seperti yang dijanjikan Yana tak rasa lapar selepas Yana mengambil C-Trimax selepas sarapan .. Sampailah waktu makan malam baru Yana terasa sedikit lapar ..  



Hm apakah kebaikkan C-Trimax nie eh ? Beriya kan Yana cerita dekat awak semua mengenai produk kurus daripada C-Trimax tapi tak pula Yana bagitau apakah kebaikkan nya .. Ada nie Yana nak bagitau , hehehe .. Sabar ya ..

  1. menghalang pembentukan lemak
  2. mengawal berat badan
  3. menngurangkan dan mengawal selera makan
  4. mengurangkan kolestrol
  5. menambah tenaga
  6. melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
  7. membuang toksin dalam badan 


Pergggh , banyak nya kebaikkan C-Trimax nie dah la boleh kurus tanpa perlu berlapar ada pula kebaikkan lain .. Hm , rugi tau siapa takmau cuba C-Trimax nie .. Lagi-lagi kepada mereka yang mempunyai masalah berat badan yang berlebihan ...

Okay , kebaikkan C-Trimax Yana dah share macam mana pula eh cara pengambilan C-Trimax nie ? Jom baca dekat bawah nie macam mana cara pengambilan C-Trimax .. Oh ya sebelum Yana lupa dalam sekotak C-Trimax nie terdapat 15 sachet tau ..

  • bancuh C-Trimax dengan air sebanyak 150ml macam mana nak sukat ? Hm , macam Yana guna bekas shaker yang ada siap sukatan  kalau yang takdak tu awak agak-agak lah lebih kurang setengah gelas air suam .. Jangan bancuh dengan air panas yerr ..
  • kacau sampai sebati dann terus diminum jangan tunggu nanti baru minum lepas bancuh TERUS MINUM , okay ?
  • C-Trimax nie perlu diambil SELEPAS sarapan 
  • kalau nak kesan yang lebih baik pastikan awak semua mengambil air masak atau air kosong sekurang-kurangnya 5 ke 6 liter sehari sebab ia boleh memaksimumkan proses pembakaran lemak
p/s : bagi mereka yang mempunyai berat badan kg ke atas boleh mengamalkan pengambila C-Trimax sebanyak 3 kali sehari iaitu padaa waktu pagi , tengah hari dan malam .. Manakala bagi mereka yang mempunyai berata badan 70kg ke atas boleh amalkan pengambilan C-Trimax sebanyak dua kali sehari ..



Ha , sebelum Yana akhiri entri Yana nie Yana nak bagitau serba sedikit mengenai C-Trimax nie .. C-Trimax merupakan produk yang boleh membuang toksin di  dalam badan secara natural dan mencairkan lemak yang tertumpu kepada SEMUA anggota badan dengan C-Trimax ini awak akan kerap haus dan perlu minum air dalam kuantiti yang banyak .. Apa yang penting awak perlu tahu mengenai produk C-Trimax nie telah mendapat kelulusan daripada KKM jadi bolehlah guna tanpa was-was .. Selain itu  ,  C-Trimax juga berfungsi sebagai Fat Burner kalau awak semua bersenam lagi senang nak nampak kesan dia tau .. 

Amacam dah banyak Yana kongsikan mengenai produk kurus daripada C-Trimax nie takkan takmau cuba kot .. Sekiranya awak semua berminat nak mencuba produk nie bolehlah layari :

Facebook : C-Trimax Malaysia 
Instagram : ctrimaxhq

Terima kasih sebab sudi luangkan masa membaca coretan Yana untuk kali nie .. Sayanggggg hangpa semua hehehe .. ♥


You may also like

No comments:

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^