L ♥ I's Stories: Kebaikkan Syampu , Perapi Bunga Rose dan Sabun Aura Produk Suzy Honey

Kebaikkan Syampu , Perapi Bunga Rose dan Sabun Aura Produk Suzy Honey

/
14 Comments
February 01, 2018

Kebaikkan Syampu , Perapi Bunga Rose dan Sabun Aura Produk Suzy Honey

ASSALAMMUALAIKUM WBT ♥

Hai semua .. Okay hari nie Yana nak kongsikan beberapa info menarik mengenai produk keluaraan Suzy Honey yang Yana terima dan Yana sendiri dah cuba .. Sekiranya awak semua nak tahu dengan lebih lanjut , jemput baca ye entri Yana │Kebaikkan Syampu , Perapi Bunga Rose dan Sabun Aura Produk Suzy Honey ..


Hm , mana satu Yana nak mulakan ni ye ? Apa kata Yana mulakan dengan Sabun Aura terlebih dahulu .. Sabun Aura Suzy Honey diadunkan daripada 7 jenis bunga iaitu rose , iris , lily , jasmine , melati , saffron dan ylang ylang .. Selain itu Sabun Aura juga kaya dengan Vitamin E ,Vitamin C dan evening primrose oil .. Khasiatnya ? In shaa allah dapat memberikan aura yang menarik , awet muda dan membersihkan diri daripada anasir negatif dengan khasiat daripadaa vitamin E dan vitamin C ia dapat menegangkan .. Selain itu , Sabun Aura juga dapat melegakan stress dan boleh memberikan perasaan emosi yang stabil dan menceriakan .. Haa , lagi satu kalau awak semua nak tahu gabungan antara molekul bunga dengan aura tubuh dapat memberikan rangsangan yang istimewa dalam mengembalikan kesegaran dan kecantikkan seseorang .. Sabun Aura ini sangat sesuai untuk bakal pengantin dan sesiapa sahaja yang mahu tampil segar dan ceria sepanjang masa .. =)


Seterusnya kita pergi kepada Syampu Bunga Rose dan Perapi Bunga Rose .. Formula terbaik Set Syampu Bunga Rose dan Perapi Bunga Rose ini diadunkan dengan campuran Pati Essential Oil Premium bagi mengekalkan kesegaran dan keharuman rambut .. Apakah kandungan yang terdapat dalam Syampu Bunga Rose dan Perapi Bunga Rose nie eh ? Virgin Coconut Oil , Roseship Oil , Kaffirlime EO dan Rosemary EO ..


Hm apakah kebaikkan Syampu dan Perapi Bunga Rose nie ya ? Okay jom Yana senaraikan ya :


  • berkesan untuk memberi kelembutan dan kelembapan rambut
  • mengelakkan rambut gugur
  • sesuai untuk masalah kelemumur
  • mengatasi masalah kegatalan kulit kepala 
  • memberi haruman bauan Bunga Rose yang menyegarkan mengelakkan bauan hapak 
  • sesuai untuk rambut nipis dan kering


Okay ini sahaja yang dapat Yana kongsikan mengenai ketiga-tiga produk Suzy Honey .. Sebenarnya , terdapat banyak lagi produk Suzy  Honey ..  Macam mana nak tengok ? Jom terjah :


Secara keseluruhannya Yana sangat berpuas  dengan ketiga-tiga produk daripada Suzy Honey yang Yana terima nie rambut Yana walaupun panjang berjela kini lebih senang diurus selepas menggunakan Syampu dan Perapi Bunga Rose Suzy Honey .. Manakala sabun aura menjadikan hari-hari Yana lebih ceria dan segar sentiasa =)


You may also like

14 comments:

  1. Kena usha gak produk ni nanti.

    ReplyDelete
  2. Berkenan tengok packaging Suzy Honey ni lawa sangat , nanti nak try syampu dgn perapi tu pulak :)

    ReplyDelete
  3. Rasa macam nak try la shampu ni...

    ReplyDelete
  4. wah wah..sabun aura tu mcm syok je nak guna..

    ReplyDelete
  5. Bonde pon ada masalah rambut, tak sabar nak gunakan syampu bunga kampung tu tau...

    ReplyDelete
  6. Cantik packaging dia, kandungan pun berasaskan bahan2 semulajadi.. pasti wangi dan puas hati guna produk ni.

    ReplyDelete
  7. kite pun dapat sabun aura, wangi satu umah kalau guna..

    ReplyDelete
  8. wahh dapat shampoo laaa.. bestnya mesti wangii niii

    ReplyDelete
  9. akak memang suka sangat packaging dia. sweet gitu munge2.. yeye la produk brasaskan mungee hehe..

    ReplyDelete
  10. Wah bagusnya sabun aura dan shampu bunga kampung tu. Semua kandungan natural. I love natural..:)

    ReplyDelete
  11. wow...bagusnya..ramai kwn k.sha guna produk ni...k.sha je belum cuba lg..hihi

    ReplyDelete
  12. memang best dan tak ragu nak guna

    ReplyDelete
  13. memang best dan tak ragu nak guna

    ReplyDelete

Drop Your Comment Here ! ♥ ^_^